;
Sunday Afternoon Jazz ft. Saskia Laroo + Omri Tindal Onder leiding van Paul Poulissen
zondag 16 sep ‘18
open: 15:30u | start: 15:30u
vvk € 7,50 | deur € 7,50
muziek | Kleine zaal

Denk je aan muziek in ’t Gooi, dan denk je waarschijnlijk direct aan jazz. Opmerkelijk genoeg zijn er in Hilversum echter maar weinig plekken waar je als jazzliefhebber naartoe kunt. Gelukkig biedt Podium de Vorstin voor ieder wat wils! Geniet om de maand van een ontspannen Sunday Afternoon Jazz onder leiding van niemand minder dan pianist Paul Poulissen! Deze editie: Saskia Laroo en Omri Tindal!

Paul Poulissen bewijst keer op keer de perfecte aanvoerder van Sunday Afternoon Jazz en de ideale begeleider om zijn collega musici te laten schitteren. Onder andere fluitist en hammondorganist Thijs van Leer, saxofonist Hans Dulfer, trompettist Ruud Breuls en de vocalisten Laura Fygi en Johnny Rosenberg namen eerder al deel aan de sessies. Vaste leden van de jazzmiddag zijn drummer Bob Schimscheimer, contrabassist Mark Dekkers, Martijn Luttmer op de mondharmonica, en pianist en begeleider Paul Poulissen. Samen zorgen zij voor een opbeurende jazzmiddag die door de wisselende musici steeds anders klinkt.

Saskia Laroo
De Nederlandse trompettiste Saskia Laroo is een van de gastartiesten bij Sunday Afternoon Jazz. Op haar 25ste studeerde ze  aan het conservatorium van Hilversum af in ‘trompet lichte muziek’. Ze heeft met allerlei grootheden gespeeld waaronder Toots Thielemans, Hans en Candy Dulfer, Wynton Marsalis en Fra Fra Sound. In 1994 richtte ze haar eigen platenlabel op, Laroo Records. Ze toerde met haar eigen formaties waaronder de Saskia Laroo Band, Jazzkia en Duo Laroo/Byrd naar landen zoals Amerika, Canada, Zuid Afrika in 1996 en 2007, Brazilië, China in 2004 en 2007 en ze deed tien tournees in India. Ze trad op internationale festivals op, zoals het Montreux Jazz Festival in 2006 en wederom in 2007 na het winnen van de Montreux Jazz Award. Ze kreeg in 2010 een Indiase vredesprijs, de Karmaveer Puraskaar van de iCongo- organisatie in New Delhi, India.

Omri Tindal
Omri Tindal is geboren voor het podium. Hij speelde in de razend succesvolle musical producties ‘Jersey Boys’, ‘Dreamgirls, was een deelnemer aan The Voice of Holland en heeft speelde de Petrus in The Passion 2017. Hij danste de sterren van de hemel in de tweede seizoen van RTL Let’s Dance maar tijdens Sunday Afternoon Jazz draait het om ‘AlphA’, zijn debuut EP, en natuurlijk de jazz.

 

 

 


Comedy Cowboys do 20 sep ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify