;
Sunday Afternoon Jazz Ft. Carolina Dijkhuizen + Marc Mangin
zondag 07 jul ‘19
open: 15:30u | start: 15:30u
vvk € 12,50 | deur € 12,50
muziek | Kleine zaal

Denk je aan muziek in Gooi, dan denk je waarschijnlijk direct aan jazz. Opmerkelijk genoeg zijn er in Hilversum echter maar weinig plekken waar je als jazzliefhebber naartoe kunt. Gelukkig biedt Podium de Vorstin voor ieder wat wils en dus ook voor de jazzliefhebber. Geniet om de maand van een ontspannen Sunday Afternoon Jazz onder leiding van niemand minder dan pianist Paul Poulissen! Deze editie ontvangt hij Carolina Dijkhuizen en Marc Mangin voor een heerlijke middag jazz.

Carolina Dijkhuizen   

De afgelopen jaren was Carolina voornamelijk te zien in het theater in diverse hoofdrollen waaronder de musicals Aida, The Lion King, ‘Sister Act’, ‘Dreamgirls’, ‘Musicals in Concert’ en ‘The Bodyguard’. In 2018/2019 tourde zij langs de Nederlandse theaters met oa John Williams met de show R&B Old Skool en was zij de leading lady in Thank God it’s Donna, een tribute show aan haar grote voorbeeld Donna Summer samen met de Gare Du Nord Orchestra.

Op TV kennen we haar van oa ‘Expeditie Robinson’,‘Wie is de Mol?’, ‘De Beste Zangers Van Nederland’, ‘The Big Music Quiz’ en ‘Thank You For The Music’. En als actrice was zij te zien in series als ‘Moordvrouw’, ‘Charlie’, ‘Spoorloos Verdwenen’, ‘Spangen’ en recent ‘Drunken History’ op Comedy Central.

Carolina zong in 2018 de theme-song ‘Hero’ van de Amsterdam Pride en trad daarna solo met haar eigen 80/90 hits-show op tijdens diverse Prides in oa Rotterdam, Den Haag, Den Bosch, Venlo en de Winterpride op Gran Canaria. In 2017 bracht zij met haar album ‘More than a woman’ een tribute aan de songs van de Bee Gees.

Marc Mangin 

Op zijn 11e ging hij naar het Conservatorium van Parijs Op 19 jarige leeftijd voltooide hij zijn klassieke studies. In 2006 reisde hij naar de VS om een semester te volgen aan de Berklee College of Music. Na deze geweldige ervaring besloot Marc zijn jazzstudies te vervolgen aan het conservatorium van Amsterdam bij de jazzgigant Ferdinand Povel. Hij speelt onder meer bij TenTemPiés en  Sherma Rousse.


Paul Poulissen

Paul Poulissen bewijst keer op keer de perfecte aanvoerder van Sunday Afternoon Jazz en de ideale begeleider om zijn collega musici te laten schitteren. Onder andere fluitist en hammondorganist Thijs van Leer, saxofonist Hans Dulfer, trompettist Ruud Breuls en de vocalisten Laura Fygi en Johnny Rosenberg namen eerder al deel aan de sessies. Vaste leden van de jazzmiddag zijn drummer Bob Schimscheimer, contrabassist Mark Dekkers, Martijn Luttmer op de mondharmonica, en pianist en begeleider Paul Poulissen. Samen zorgen zij voor een opbeurende jazzmiddag die door de wisselende musici steeds anders klinkt.


Tijdmasjien vr 12 jul ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify