;
Sunday Afternoon Jazz ft. Ruud Breuls + Vannessa Thuyns Onder leiding van Paul Poulissen
zondag 20 jan ‘19
open: 15:30u | start: 15:30u
vvk € 12,50 | deur € 12,50
muziek | Kleine zaal

Denk je aan muziek in Gooi, dan denk je waarschijnlijk direct aan jazz. Opmerkelijk genoeg zijn er in Hilversum echter maar weinig plekken waar je als jazzliefhebber naartoe kunt. Gelukkig biedt Podium de Vorstin voor ieder wat wils en dus ook voor de jazzliefhebber. Geniet om de maand van een ontspannen Sunday Afternoon Jazz onder leiding van niemand minder dan pianist Paul Poulissen! Deze editie ontvangt hij
Ruud Breuls voor een heerlijke middag jazz.

Ruud Breuls

Ruud Breuls is een breed inzetbare jazztrompettist en sessiemuzikant, die sinds 1996 in vaste dienst is bij het Metropole Orkest. Hij speelt er niet alleen in de trompetsectie, maar blaast ook alle solo’s voor jazztrompet. Het aantal platen waarop hij als studiomuzikant meespeelt, is nauwelijks te tellen. Hij blijft daarnaast op de jazzpodia optreden en excelleert als solist op de CD Shades Of Brown, een eerbetoon aan de jong overleden trompettist Clifford Brown.

Vanessa Thuyns 

Singer-Songwriter Vannessa Thuyns speelt sinds 1998 in het theater (o.a. Hair, Oliver, Home of the Blues en Karen Carpenter show)
Ze zong en sprak diverse radiocommercials in en verzorgde de backing vocals bij diverse artiesten.
Vorig jaar bracht ze ‘Stuck in your Mind uit, haar eerste EP met eigen nummers.
Op dit moment toert ze met de voorstellingen ‘Zingen met Hollands Mooiste liedjes’ en ‘The best of the 70s’ langs de Nederlandse theaters.
Vannessa zingt het liefst folk-, Jazz-, Country- en popmuziek.

Paul Poulissen

Paul Poulissen bewijst keer op keer de perfecte aanvoerder van Sunday Afternoon Jazz en de ideale begeleider om zijn collega musici te laten schitteren. Onder andere fluitist en hammondorganist Thijs van Leer, saxofonist Hans Dulfer, trompettist Ruud Breuls en de vocalisten Laura Fygi en Johnny Rosenberg namen eerder al deel aan de sessies. Vaste leden van de jazzmiddag zijn drummer Bob Schimscheimer, contrabassist Mark Dekkers, Martijn Luttmer op de mondharmonica, en pianist en begeleider Paul Poulissen. Samen zorgen zij voor een opbeurende jazzmiddag die door de wisselende musici steeds anders klinkt.


Music Masters wo 23 jan ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify