;
Sunday Afternoon Jazz Met Ben Cramer en Anna Serierse
zondag 15 dec ‘19
open: 15:30u | start: 16:00u
vvk € 12,50 | deur € 12,50
muziek | Kleine zaal

Denk je aan muziek in Gooi, dan denk je waarschijnlijk direct aan jazz. Opmerkelijk genoeg zijn er in Hilversum echter maar weinig plekken waar je als jazzliefhebber naartoe kunt. Gelukkig biedt Podium de Vorstin voor ieder wat wils en dus ook voor de jazzliefhebber. Geniet om de maand van een ontspannen Sunday Afternoon Jazz onder leiding van niemand minder dan pianist Paul Poulissen!

Gastartiesten:

Ben Cramer
Vooral doorgaan, kenmerkt de carrière van Ben Cramer. Begonnen als beatzanger, ontwikkelt de geboren Amsterdammer zich daarna tot paradepaard in de stal van levensliederenproducent Pierre Kartner. 24 Top 40 singles en talloze albums waarvan er 4 onderscheiden zijn met goud. Zo was Ben tussen 1967 en 1980 de meest gevraagde artiest van Nederland en stond hij vaak meer dan 40x per maand ergens in het land zijn repertoire te brengen.

In 1973 vertegenwoordigt Ben Nederland op het Eurovisie Songfestival in Luxemburg met de Kartner-compositie ‘De Oude Muzikant’. Naast zijn Nederlandstalig werk, vele hoofdrollen in de grote musicals en acteren in diverse Nederlandse films en gastrollen in vele TV series, heeft Ben een grote voorliefde voor jazzrepertoire.

Anna Serierse (26)
Anna is hét aanstormende zangtalent om in de gaten te houden. Ze studeerde cum laude af van het het Conservatorium van Amsterdam, en is onderdeel  van de vocale sectie van het Nationaal Jeugd Jazz Orkest, het Martin Fondse Orchestra en het Kika Sprangers Large Ensemble + Quintet. Ook heeft ze haar eigen kwartet samen met gitarist Gijs Idema, waarmee ze in Januari 2020 haar eerste album zal opnemen. Voor Serierse zijn communicatie en verbinding het allerbelangrijkst. Verbinding maken met de muzikanten waarmee ze het podium deelt, evenals de mensen waarvoor ze zingt. Terwijl ze communiceert via melodieën, teksten en woordeloze improvisaties, streeft Anna naar een intieme sfeer tijdens haar concerten.


Patat Met: Matt Winson + Tim Dawn + Suzy V vr 20 dec ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify