Sunday Afternoon Jazz ft. Eddie Conard + Sazz Leonore
zondag 19 nov ‘17
open: 15:30u | start: 15:30u
vvk € 7,50 | deur € 7,50
muziek |

Wat is er nu fijner op een zondagmiddag dan heerlijk ontspannen met een lekker drankje en fijne muziek? Geniet om de maand van Sunday Afternoon Jazz onder leiding van Paul Poulissen. Deze editie met de bijzondere gasten Eddie Conard en Sazz Leonore!

Geboren en getogen in Hilversum kreeg Paul Poulissen al op zevenjarige leeftijd pianoles, vijf laar later volgde hij ook trompetles. Als kind speelde hij al bij de Leofanfare en OSO Brassband, daarna volgde hij een opleiding aan het conservatorium in trompet en lichte muziek piano en weer later ging hij aan de slag bij de Hilversumse Big Deal Bigband en Bigband Loenen van Gerbrand Westveen. In 1974 richtte Poulissen de jazzrock-formatie Gamma op.

Drie jaar later slaat hij de handen ineen met Frank Gort en Hans van der Schaft en ontstaat de band Drive, later Overdrive. In de ruim dertig jaar dat deze band bestond begeleidde de mannen diverse Nederlandse artiesten en toerden zij door Europa, Malawi, Singapore, Brunei en zelfs Hong Kong! Ook nu is Paul Poulissen nog steeds zeer actief en treedt hij met diverse combinaties op, die speciaal voor elke gelegenheid worden samengesteld.

Paul doet al 25 jaar jamsessies op diverse locaties in het Gooi en sinds 10 april 2016 begeleidt hij een serie jamsessies met professionals in de Vorstin.

Eddie Conard
Eddie is naast getalenteerd zanger en veel gevraagd percussionist ook nog eens zeer creatief componist en muziek vernieuwer.
In Nederland en ver daarbuiten staat hij bekend om zijn interpretatie van Jazz, Funk, Latin, Pop en Dance muziek. Hij deelde in het verleden het podium met uiteenlopende artiesten als Sting, Chaka Khan, The Pointer Sisters, Candy Dulfer, Toto, Al Jarreau , Soul Sister and Wall Street Crash e.v.a. Als Eddie het podium opgaat is het feest. Zijn enthousiasme, glamour, warmte en explosie aan energie maken bij een ieder wat los.


Sazz Leonore
Sazz Leonore, (27) Amsterdamse met Franse roots, ‘een pareltje’, roemen insiders. Het was logisch geweest wanneer ze na de middelbare school naar het conservatorium was gegaan. Niet dus, ze nam zangles bij onder meer Marjorie Barnes en ze studeerde in Miami. Een jaar lang werkte de zangeres aan repertoire voor haar album. Met een superbe kleine big band, waarin saxofonist Allard Buwalda en trompettist Ruud Breuls, werd haar debuutalbum ’Reckless Smile’ opgenomen in Studio2 in Blaricum.Een bejubelde release in de Amsterdamse North Sea Jazz Club volgde.

Momenteel staat Sazz met twee songs op de playlist van een Amerikaans Jazz station. Haar debuutalbum komt deze maand uit in de USA.
Het repertoire van Sazz, eigen songs gemengd met evergreens van haar idolen Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Sarah Vaughan en Michael Bublé.


Mirage, Tribute to Fleetwood Mac za 18 nov ‘17
Pechakucha Night do 23 nov ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify