;
Sunday Afternoon Jazz ft. Lisa Boray Onder leiding van Paul Poulissen
zondag 21 jan ‘18
open: 15:30u | start: 15:30u
vvk € 7,50 | deur € 7,50
muziek

Denk je aan muziek in ’t Gooi, dan denk je waarschijnlijk direct aan jazz. Opmerkelijk genoeg zijn er in Hilversum echter maar weinig plekken waar je als jazzliefhebber naartoe kunt. Gelukkig biedt Podium de Vorstin voor ieder wat wils! Geniet om de maand van een ontspannen Sunday Afternoon Jazz onder leiding van niemand minder dan pianist Paul Poulissen! Deze editie zijn Lisa Boray en Kris Rietveld te gast en… een internationale mystery guest!

Lisa Boray

Lisa Boray is een van Nederlands meest veelzijdige zangeressen/componisten. Naast een actieve carrière als zangeres & componiste (o.a. Blijf Bij Mij van Paul de Leeuw en Simone Kleinsma), is Lisa tevens de zangcoach van vele bekende Nederlandse zangers en zangeressen. Ze werkt o.a. samen met Anita Meyer, Lee Towers, Gary Brooker, Deniece Williams, Charles Aznavour, Linda Ronstadt en Dionne Warwick. De Toppers hebben mede namens Lisa de drie Arena-concerten fantastisch volbracht. Lisa was aangetrokken als vocaalcoach om al het stemgebruik in juiste banen te leiden. Gaat er nu nog steeds geen belletje rinkelen? Wellicht doet het dat dan wel als je terug denkt aan de titelsong van Goede tijden Slechte tijden die zij in 1990 inzong.

Paul Poulissen
Paul Poulissen bewijst keer op keer de perfecte aanvoerder van Sunday Afternoon Jazz en de ideale begeleider om zijn collega musici te laten schitteren. Onder andere fluitist en hammondorganist Thijs van Leer, saxofonist Hans Dulfer, trompettist Ruud Breuls en de vocalisten Laura Fygi en Johnny Rosenberg namen eerder al deel aan de sessies. Vaste leden van de jazzmiddag zijn drummer Bob Schimscheimer, contrabassist Mark Dekkers, Martijn Luttmer op de mondharmonica, en pianist en begeleider Paul Poulissen. Samen zorgen zij voor een opbeurende jazzmiddag die door de wisselende musici steeds anders klinkt.

Naast Lisa Boray gaat vocalist Kris Rietveld bij Sunday Afternoon Jazz singen. Kris Rietveld studeerde met een 9,5 af aan het Utrechts conservatorium. Hij zingt bij het Metropole Orkest en gaat als backing vocalist op pad met Alain Clark. Hij werkt daarnaast aan een solo carrière, waarbij hij regelmatig soulvolle tracks uitbrengt.

Spaaaannneeeend! Speciaal voor de eerste editie van 2018 heeft de Vorstin een international mystery guest geregeld! Wie dat is houden we nog even geheim.


Matt Bianco zo 21 jan ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify