;
Sunday Afternoon Jazz ft. Iris Kroes + Bart Brandjes Onder leiding van Paul Poulissen
zondag 11 mrt ‘18
open: 15:30u | start: 15:30u
vvk € 7,50 | deur € 7,50
muziek

Denk je aan muziek in ’t Gooi, dan denk je waarschijnlijk direct aan jazz. Opmerkelijk genoeg zijn er in Hilversum echter maar weinig plekken waar je als jazzliefhebber naartoe kunt. Gelukkig biedt Podium de Vorstin voor ieder wat wils! Geniet om de maand van een ontspannen Sunday Afternoon Jazz onder leiding van niemand minder dan pianist Paul Poulissen! Dit keer met gastartiesten Iris Kroes en Bart Brandjes!

Paul Poulissen bewijst keer op keer de perfecte aanvoerder van Sunday Afternoon Jazz en de ideale begeleider om zijn collega musici te laten schitteren. Onder andere fluitist en hammondorganist Thijs van Leer, saxofonist Hans Dulfer, trompettist Ruud Breuls en de vocalisten Laura Fygi en Johnny Rosenberg namen eerder al deel aan de sessies. Vaste leden van de jazzmiddag zijn drummer Bob Schimscheimer, contrabassist Mark Dekkers, Martijn Luttmer op de mondharmonica, en pianist en begeleider Paul Poulissen. Samen zorgen zij voor een opbeurende jazzmiddag die door de wisselende musici steeds anders klinkt.

Iris Kroes
Iris Kroes heeft een bijzondere combinatie gevonden met het bespelen van de harp en haar zangkunsten. Met haar stem bezorgt ze Nederland kippenvel. Iris Kroes, een artieste in hart en nieren, trok met haar verbluffende deelname aan The Voice of Holland meteen de aandacht. Bijna vier miljoen Nederlanders zagen haar de finale van The Voice of Holland in januari 2012 winnen. Momenteel werkt ze alweer aan een nieuwe EP en is ze ambassadeur van Leeuwarden als culturele hoofdstad van 2018.

Bart Brandjes
Bart Brandjes is een uitzonderlijk getalenteerde zanger. Zijn zwoele stem en enorm bereik doen denken aan vocale wereldsterren als Stevie Wonder en Donnie Hathaway. Zijn deelname aan The Voice Of Holland in 2011 leidt tot een ontmoeting met de Amerikaanse topproducer / gitarist Paul Brown, op voorspraak van DJ The Fonz. In de VS neemt Bart “I Get A Feeling”, zijn eerste single op, gevolgd door zijn debuut-cd “Real Life” in 2012. “Real Life” is opgenomen in Los Angeles, met prominente rollen voor muzikale legendes als wijlen Ricky Lawson (o.a. Whitney Houston, Michael Jackson en de Yellowjackets) en slagwerkgoeroe Lenny Castro, wiens CV te lang is om hier te vermelden, evenals diverse top-studiomusici uit Los Angeles. “Real Life” is uitgebracht op het prestigieuze Woodward Avenue Records-label, dat bekend staat om haar vermaarde smooth jazz-producties, en is verkrijgbaar via iTunes en Amazon.


Pop Bizz Quiz wo 14 mrt ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify