;
Sunday Afternoon Jazz ft. Jennifer Ewbank + Marc Mangin + Kevin Storm Onder leiding van Paul Poulissen
zondag 17 mrt ‘19
open: 15:30u | start: 15:30u
vvk € 12,50 | deur € 12,50
muziek | Kleine zaal

Denk je aan muziek in Gooi, dan denk je waarschijnlijk direct aan jazz. Opmerkelijk genoeg zijn er in Hilversum echter maar weinig plekken waar je als jazzliefhebber naartoe kunt. Gelukkig biedt Podium de Vorstin voor ieder wat wils en dus ook voor de jazzliefhebber. Geniet om de maand van een ontspannen Sunday Afternoon Jazz onder leiding van niemand minder dan pianist Paul Poulissen! Deze editie ontvangt hij
Jennifer Ewbank, Marc Mangin en Kevin Storm voor een heerlijke middag jazz.

Jennifer Ewbank
Ewbank legt de focus niet alleen op Nederland maar kijkt ook over de landsgrenzen heen. De zangeres heeft in 2016 een succesvolle club- en theatertour gemaakt door Japan, die op zeer korte termijn een vervolg moet krijgen. Een bezoek aan omliggende landen in de regio sluit Ewbank niet uit.
“Het is té gek om te zien hoe mensen in verschillende delen van de wereld op mijn muziek reageren. In Japan word ik echt als superster behandelt en dat is best wel wennen voor een nuchtere Nederlander.”
In navolging van Japan volgde een lancering bij onze zuiderburen en is er ook interesse vanuit Duitsland! In België stond zij einde 2016 in grote shows in de Ethias Arena en een mediatour langs radio en tv. Dit werd gevolgd door een succesvolle theatertour met Belle Perez! Uiteraard blijft Jennifer ook gewoon dichtbij huis en in Nederland te zien.

Marc Mangin
Saxofonist Marc Mangin ging op zijn elfde naar het conservatorium van Parijs en studeerde tevens op de prestigieuze Berklee College of Music. Hij speelt onder meer bij TenTemPiés en bij de spraakmakende concertserie ConFuse.

Kevin Storm
Kevin Storm is begonnen met zingen toen hij nog maar twintig jaar oud was. Zijn prettige soulstem deed veel bij mensen. Niet alleen hoofden draaiden voor Kevin Storm maar álle stoelen bij de blind auditions van The Voice Of Holland (2018) draaiden voor hem.

Paul Poulissen
Paul Poulissen bewijst keer op keer de perfecte aanvoerder van Sunday Afternoon Jazz en de ideale begeleider om zijn collega musici te laten schitteren. Onder andere fluitist en hammondorganist Thijs van Leer, saxofonist Hans Dulfer, trompettist Ruud Breuls en de vocalisten Laura Fygi en Johnny Rosenberg namen eerder al deel aan de sessies. Vaste leden van de jazzmiddag zijn drummer Bob Schimscheimer, contrabassist Mark Dekkers, Martijn Luttmer op de mondharmonica, en pianist en begeleider Paul Poulissen. Samen zorgen zij voor een opbeurende jazzmiddag die door de wisselende musici steeds anders klinkt.


Sound From The Underground zo 17 mrt ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify