;
Sunday Afternoon Jazz ft. Wouter Hamel + Eline Mann Special met Wouter Hamel + Eline Mann
zondag 22 nov ‘20
open: 15:30u | start: 16:00u
vvk € 18,50 | deur € 18,50
muziek | Kleine zaal

Naar aanleiding van de maatregelen van de regering m.b.t. de verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) is dit concert verplaatst naar 22 november 2020. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, hiervoor hoef je geen actie te ondernemen. Tijden blijven ongewijzigd. Tickethouders hebben een mail ontvangen met meer informatie.

. Je vindt actuele algemene informatie hier: https://www.devorstin.nl/corona-faq/

 

Denk je aan muziek in Gooi, dan denk je waarschijnlijk direct aan jazz. Geniet om de maand van een ontspannen Sunday Afternoon Jazz onder leiding van niemand minder dan pianist Paul Poulissen! Deze editie wordt een special want hij ontvangt niemand minder dan Wouter Hamel voor een heerlijke middag jazz.

Paul Poulissen bewijst keer op keer de perfecte aanvoerder van Sunday Afternoon Jazz en de ideale begeleider om zijn collega musici te laten schitteren. Onder andere fluitist en hammondorganist Thijs van Leer, saxofonist Hans Dulfer, trompettist Ruud Breuls en de vocalisten Laura Fygi en Johnny Rosenberg namen eerder al deel aan de sessies.

Vaste leden van de jazzmiddag zijn drummer Jeroen Molenaar, gitarist Martin Jagt, contrabassist Mark Dekkers, Martijn Luttmer op de mondharmonica, en pianist en begeleider Paul Poulissen. Samen zorgen zij voor een opbeurende jazzmiddag die door de wisselende musici steeds anders klinkt.

Wouter Hamel
BOYSTOWN is de titel van het fonkelnieuwe album van Wouter Hamel. Meer dan een decennium nadat hij met zijn succesalbums Hamel en Nobody’s Tune zijn muzikale bakens plaatste – in het toen onontgonnen gebied waar jazz en pop elkaar ontmoeten – keert hij met dit album terug naar die plek waar z’n muzikale hart ligt. De nostalgische sound van BOYSTOWN vormt een perfecte match met de warme, jazzy stem van Hamel.

Eline Mann
Eline is niet je standaard singer songwriter, maar een energieke en soulfulle artiest waar de vonken vanaf vliegen. Live komt ze het liefst solo of met hele band. In 2018 werd ze halve finalist in de Grote Prijs van Nederland, tourde ze met haar band tijdens Popronde door het land en speelde ze in het voorprogramma van Macy Gray in een uitverkocht Tivoli. Je kunt haar misschien kennen van haar single ‘Paint it Black’, een meer dan 1,5 miljoen keer gestreamde remake van de bekende Rolling Stones song, die ze samen met DJ’s East & Young en Lucky Charmes in 2019 uitbracht. Verwacht energieke R&B, een muzikale knipoog naar de 00’s en een verpletterende live show!


Patat Met: The Max Meser Group vr 20 nov ‘20
Aafke Romeijn za 28 nov ‘20
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify