Supersister Projekt Clubtour met Robert Jan Stips op toetsen en Rinus Gerritsen op bas
zaterdag 30 okt ‘21
open: 20:00u | start: 21:00u
muziek | Grote zaal

Als je nu je ticket bestelt, maak je kans op een  exemplaar van de LP Retsis Repus.

Dit najaar trekt SUPERSISTER PROJEKT ’21 door het Nederlandse clubcircuit. 30 oktober strijken ze neer in Hilversum.

Gezien de leeftijden van de band, is dit misschien wel de laatste Supersister-gerelateerde clubtoer ooit… maar dan wel meteen ook een heel verrassende, want naast oer-Supersister Robert Jan Stips versterkt niemand minder dan zijn ex-Golden Earring-collega Rinus Gerritsen dit keer de band, terwijl slagwerker Leon Klaasse (o.a. Powerplay, Sweetd’Buster) dit unieke trio pop-Mohikanen van de allereerste orde completeert. Dit kan niet anders dan een fantastische avond onverslijtbare Supersistermuziek opleveren.

Al in 2019 nam Rinus, naast een aantal bekende andere gasten uit de Nederlandse popscene, een flinke partij buiten zijn ‘comfortzone’ voor z’n rekening tijdens de grote ‘SUPERSISTER PROJEKT 2019’-concerten, dit keer is hij op verzoek van oud-Earring-collega Robert Jan een hele clubtour van de partij, waarin naast het klassiek Supersister-werk ook nog nooit eerder live gespeeld materiaal te horen zal zijn.

Na de documentaire ‘De Tovenaar van de Nederpop’, het uitbrengen van de nieuwe CD/LP ‘Retsis Repus’, uiterst succesvolle concerten in Paradiso, het Paard en Musis Sacrum en de verrassende biografie Looking Back Naked’ in 2019, was het ‘even’ de beurt aan Corona. Gelukkig ligt dit bijna achter ons en kunnen we weer focussen op wat iedereen verbindt: muziek. Komt dat zien!

Om zoveel mensen als mogelijk toe te kunnen laten in De Vorstin gaan we gebruik maken van de CoronaCheck-app. Ben je gevaccineerd, bezit je een negatieve test of ben je in het bezit van een herstelbewijs?  In de app verschijnt dan een groen vinkje waarmee we je toegang kunnen verlenen tot De Vorstin. We zien je graag verschijnen!

Wil je meer weten over de precieze regels? Kijk dan hier voor meer informatie over toegang tot evenementen tijdens Corona. Hier lees je meer over de CoronaCheck-app.


Steffen Morrison za 30 okt ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify