;
Supersister Projekt Progressieve Nederpop met Robert Jan Stips en Marco Vrolijk
zaterdag 30 okt ‘21
open: 20:00u | start: 21:00u
muziek | Grote zaal

Ter ere van de band waarvan bassist Ron van Eck en fluitist Sacha van Geest ons helaas zeer vroegtijdig hebben verlaten, nodigde Robert Jan Stips, naast oerdrummer Marco Vrolijk, vele vrienden uit zijn lange actieve muziekleven uit en nam met hen onder de naam Supersister Projekt het album ‘RETSIS REPUS’ op.

Het album verscheen in 2019 en ontving lovende recensies. Daarnaast speelde de band in dat jaar twee succesvolle shows in Paradiso Amsterdam en Paard Den Haag.

Mocht je het gemist hebben, wees dan niet getreurd! In het najaar van 2021 gaat Supersister Projekt namelijk opnieuw het land in met hun clubtour. Ze spelen hier oud Supersister-materiaal en hun nieuwe werk. Deze verrassende show zit vol dynamiek en verbazing. Zoals Supersister betaamd!

In het najaar van 2020 verschijnt er een uitvoerig geïllustreerde biografie van de band. Een boek waar liefhebbers van Nederpop – en de betere popmuziek in het algemeen – menig uurtje leesplezier aan zullen beleven. Van kaft tot kaft vol met feiten en weetjes over (niet alleen de muziek van) Supersister, anekdotes en herinneringen van nauw bij de band betrokkenen, tussen de regels een globale geschiedenis van de popmuziek in Nederland en nooit eerder gepubliceerde foto’s.


Steffen Morrison za 30 okt ‘21
Edwin Evers Band vr 5 nov ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify