;
Supersister Projekt Clubtour met Robert Jan Stips op toetsen en Rinus Gerritsen op bas
zaterdag 30 okt ‘21
open: 20:00u | start: 21:00u
muziek | Grote zaal

Als je nu je ticket bestelt, maak je kans op een gesigneerd exemplaar van de LP Retsis Repus. Komt dat zien!

Om zoveel mensen als mogelijk toe te kunnen laten in De Vorstin gaan we gebruik maken van de CoronaCheck-app. Ben je gevaccineerd, bezit je een negatieve test of ben je in het bezit van een herstelbewijs?  In de app verschijnt dan een groen vinkje waarmee we je toegang kunnen verlenen tot De Vorstin. We zien je graag verschijnen!

Wil je meer weten over de precieze regels? Kijk dan hier voor meer informatie over toegang tot evenementen tijdens Corona. Hier lees je meer over de CoronaCheck-app.

Na de documentaire ‘De Tovenaar van de Nederpop’, het uitbrengen van de nieuwe CD/LP ‘Retsis Repus’, uiterst succesvolle concerten in Paradiso, het Paard en Musis Sacrum en de verrassende biografie Looking Back Naked’ in 2019, was het ‘even’ de beurt aan Corona…

Dit najaar pakt het SUPERSISTER PROJEKT onverstoord weer verder uit : een clubtour in oktober en november met naast de al bekende clubbezetting met oer-Supersisterman Robert Jan Stips (vocals en keys) Marieke Brokamp (viool) en Leon Klaasse (drums) een hele spannende verrassing: op bas en keyboards speelt namelijk Rinus Gerritsen mee!

Al in 2019 nam Rinus, naast een aantal bekende andere gasten uit de Nederlandse popscene, een flinke partij buiten zijn ‘comfortzone’ voor z’n rekening tijdens de grote ‘SUPERSISTER PROJEKT 2019’-concerten, dit keer is hij op verzoek van oud-Earring-collega Robert Jan een hele clubtour van de partij, waarin naast het klassiek Supersister-werk ook nog nooit eerder live gespeeld materiaal te horen zal zijn.


Steffen Morrison za 30 okt ‘21
Open Podium zo 31 okt ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify