;
Ten Years After (UK) Voorprogramma RUV
vrijdag 08 mrt ‘19
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 27,50 | deur € 27,50
muziek | Grote zaal

De bluesrockband Ten Years After bestaat 50 jaar en staat sterker dan ooit tevoren. Tijd voor een anniversary tour!

Toetsenbordspeler Chick Churchill en drummer Ric Lee, de twee overgebleven originele leden van TEN YEARS, hebben nu twee echt krachtige spelers in de schoot: winnaar van de British Blues Award en gerenommeerde soloartiest, Marcus Bonfanti, zorgt voor vocale- en gitaarwerk terwijl Bass-icoon Colin Hodgkinson (Spencer Davis, Peter Green, Whitesnake, Jan Hammer, John Lord, Chris Rea) de lage frequenties vult.

Op het podium zijn talloze beproefde klassiekers zoals: I Woke Up This Morning, Love Like A Man, Good Morning Little Schoolgirl ‘, I’m Going Home, The Hobbit en Choo, Choo Mama sterker dan ooit tevoren.

2017/2018 is het jubileumjaar van Ten Years After en om dat te vieren heeft de band een nieuw studioalbum geschreven en opgenomen met de titel ‘A Sting In The Tale’. Nieuwe nummers van het album, Land Of The Vandals, Silverspoon Lady, Suranne Suranne en Last Night Of The Bottle staan al in de liveset.
Ten Years After creëert opnieuw een onverslaanbare mix van ervaring en jeugdige kracht die niet te vergelijken is, dat is net zo tijdloos als energiek.

RUV
De Nederlandse hardrock/grungerock band RUV opent 8 maart voor Ten Years After. In een tijd waarin menig Nederlandse rockband er de brui aan lijkt te geven, is het een buitengewoon geruststellende gedachte dat de nieuwe horde alweer klaar staat. Meet RUV: de hongerige roedel wolven uit het oosten. Noem het Hardrock, Grungerock en/of Bluesrock: RUV is niet schuw zich te bedienen van meerdere genres en laat zich zeker niet in een kooi stoppen. De RUV-roedel kent een sterke territoriumdrift en heeft de neus op het hele continent gericht. Na hun debuut op het Ribs & Blues festival speelde RUV voorprogramma’s voor onder andere Tyler Bryant & the Shakedown, Vandenberg’s Moonkings en The Goo Goo Dolls.

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)


Zer00's Heroes vr 8 mrt ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify