;
Mout & de Vorstin presenteren Tribute2000 Live! >The Aretha Franklin Experience webtickets uitverkocht | deurtickets gratis, zolang de voorraad strekt
zaterdag 30 dec ‘17
open: 19:30u | start: 20:00u
muziek | Tent bij MOUT

LET OP!: De webtickets zijn uitverkocht maar bij de tent zijn nog volop tickets verkrijgbaar!! Kom gezellig langs:)

Tussen Kerst en Oud & Nieuw is het weer zover, dan zendt NPO Radio 2 de jaarlijkse Top 2000 uit. Dat kan in Hilversum Mediastad natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan en er vinden, onder de titel Live 2000, vele (muzikale) evenementen plaats. Foodhall MOUT en Podium de Vorstin hebben de handen ineengeslagen en presenteren Tribute2000 Live! Op het marktplein staat van vrijdag 29 december tot en met zondag 31 december een grote tent die toegang biedt aan 800 mensen. Alle shows in de Tribute 2000 tent zijn gratis toegankelijk, je moet wel even een ticket bestellen om zeker te zijn van een plek. Geniet op zaterdag 30 december van een waanzinnige Aretha Franklin Tribute in de tent bij MOUT!

The Aretha Franklin Experience is de enige complete en dynamische show in Europa, die de spirit, sfeer en soul, van Aretha’s periode bij Atlantic Records in de jaren ’60 en ’70, vanuit Memphis, Tennessee, rechtstreeks naar Nederland brengt.

Aretha pakte de wereld in met ‘(You Make Me Feel Like) A Natural Woman’, ‘I Say a Little Prayer’, ‘Chain of Fools’ en natuurlijk ‘Respect’! Het Amerikaanse muziektijdschrift Rolling Stone riep haar uit tot beste zanger(es) aller tijden. En in 2012 werd ze opgenomen in de Gospel Music Hall of Fame.

De fantastische leadzangeres Njambi, staat met The Aretha Franklin Experience garant voor een Soulvolle avond waarin de Gospel en de Blues natuurlijk niet ontbreken. Het ene moment neemt ze je mee in een sublieme ballad, het volgende moment wordt stilstaan op de swingende Soul een uitdaging.

Laat jezelf in dit jubileumjaar, waarin Aretha 75 jaar wordt, onderdompelen in de sfeer van de 60’s en 70’s met The Aretha Franklin Experience en beleef de avond van je leven!


Mout & de Vorstin presenteren Tribute2000 Live! >Soul Solution za 30 dec ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify