The Babys (UK) Bekend van Isn't it Time en Everytime I Think Of You
zaterdag 20 mei ‘23
open: 20:00u | start: 21:00u
muziek | Grote zaal

Het wordt inderdaad weer tijd voor The Babys!

Al jaren is de band één van ’s werelds meest geliefde classic-rockbands! Met classic rock-radiohits als “Isn’t It Time”, “Every Time I Think of You”, “Back on My Feet Again”, “Head First” en “Midnight Rendezvous”, zorgde de band in de jaren 70 en 80 voor enkele van de meest memorabele arena-klassiekers.

Originele bandleden Tony Brock en Wally Stocker hebben de band hervormd. Met nieuwe zanger en bassist John Bisaha, die een stem heeft die perfect aansluit op het unieke Babys-geluid, en nieuwe gitarist Joey Sykes. The Babys spelen samen met The Babettes (Holly Bisaha en Elisa Chadbourne) en toetsenist Brian Johnson. Oud-bandleden John Waite, Jonathan Cain en Ricky Phillips gaven allemaal hun zegen aan de nieuwe vorm van The Babys. Waite ging verder als soloartiest, Cain sloot zich aan bij Journey en Phillips werd bassist van Styx.

De reïncarnatie van The Babys zorgde in 2013 meteen voor een instant buzz met hun eerste nummer in dertig jaar met de toepasselijke titel “Not Ready to Say Goodbye”. Het bevatte alle klassieke Babys-elementen: geweldige zang, doordachte teksten en een melodie die dagenlang in je hoofd blijft zitten. Een jaar later werden de fans getrakteerd op de release van een gloednieuw album: “I’ll Have Some Of That”, met o.a. de succesvolle single “I See You There”.

The Babys bestaat uit:

Tony Brock: Drums
Wally Stocker: Lead-gitaar
John Bisaha: Zanger/bassist
Joey Sykes: Slaggitaar


Dez Mona (BE) za 13 mei ‘23
You Know My Name - The Music Of Chris Cornell za 3 jun ‘23
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify