The Bawdies (Japan) Ritme, blues, rock and roll
donderdag 14 mei ‘20
open: 20:30u | start: 21:00u
vvk € 17,50 | deur € 20
muziek | Kleine zaal

Naar aanleiding van de maatregelen van de regering m.b.t. de verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) is de hele tour van de Bawdies geannuleerd. Helaas is het niet gelukt om een vervangende datum te vinden. Tickethouders hebben een mail ontvangen met meer informatie. 

Deze Japanse beatrockers komen voor een exclusieve Nederlandse show naar de Vorstin. Sterk beïnvloed door Little Richard / Ray Charles, ritme en blues en rock and roll geluid en de levendige live performance trok de aandacht rond Japan en bracht 1e album “THIS IS MY STORY” in 2009.

Gespeeld op festivals zoals SUMMER SONIC in 2012, op het hoofdpodium van FUJI ROCK FESTIVAL in 2013. Daarnaast organiseerde de band “THE SONICS × THE BAWDIES JAPAN TOUR 2012” en nodigde THE SONICS uit, die een belangrijke rol speelde in het worden van de stimulans van de vorming van BAWDIES.

In 2013 toerde de band door het hele land van Japan, inclusief locaties van areaclass en verstevigde ze hun status in de Japanse rockscene. In 2015 speelde de band het grootste rockfestival van Frankrijk “Les Eurockeennes” en toerde voor het eerst door Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië.

In 2019 bracht de band hun allereerste Beste album uit ter ere van het 10-jarig jubileum van de band sinds de release van het debuutalbum. De onstuitbare moderne rock-‘n-rollband van wereldstandaard!


Patat Met vr 15 mei ‘20
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify