;
Live 2000 | Tribute to Billy Joel by The Billy Joel Experience Onderdeel van Live 2000 week!
vrijdag 28 dec ‘18
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 19,50 | deur € 21,50
muziek | Grote zaal

Een wervelende ode aan Billy Joel door Alexander Broussard (Najib Amhali’s PlusSupportAct, De Corona’s, Crazy Pianos e.v.a.) & zijn vijfkoppige band “003”. Dit evenement is onderdeel van de Vorstin Live2000 week!

De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie meer. Ze zijn deel geworden van ons collectieve geheugen. Hij behoort tot de meest succesvolle artiesten uit de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan. Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten wel van het pop-spectrum: natuurlijk de klassieke meezinger The Pianoman maar ook swingende rockers zoals My life, prachtige ballads zoals Honesty of lekkere Rock & Roll zoals Only the good die young. Stuk voor stuk nummers die live misschien nog wel meer indruk maken dan op de plaat. En hoewel Billy (69) nog steeds optreedt, is de kans erg klein dat hij nog in Nederland zal neerstrijken. Het werd dus hoog tijd voor een tribute. Vandaar: The Billy Joel Experience.

Alexander bracht met zijn band 003 eerder 5 singles en een dubbel live album uit met eigen werk dat door menig radiostation met enthousiasme ontvangen is en de nodige airplay heeft mogen genieten.
Na 5 jaar vond het team het tijd om een nieuw avontuur aan te gaan. Gezamenlijk werd besloten om het oeuvre van Billy Joel onder handen te nemen. Het resultaat? The Billy Joel Experience!

Let op! Wegens omstandigheden is het NIET mogelijk om te pinnen bij de garderobe. De garderobe is tijdens dit event CASH ONLY!


Soul Food vr 28 dec ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify