;
The Bruceband Born To Run - 45th Anniversary
vrijdag 16 apr ‘21
open: 19:30u | start: 20:30u
muziek | Grote zaal

Dit is het verplaatste evenement van 26 september 2020. Tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum. Tickethouders hebben een mail ontvangen met meer informatie.

In 2020 pakt The Bruceband de handschoen op om een integrale uitvoering van Born To Run te brengen. The Bruceband heeft reeds eerder integrale uitvoeringen van albums van Springsteen vertolkt zoals “Born In The USA”, “Darkness on the Edge of Town” en een band interpretatie van het solo album “Nebraska”. Uiteraard komt ook het overige repertoire van Springsteen ruim aanbod.

The Bruceband is inmiddels een gevestigde naam. Sinds haar oprichting in 2003 heeft Europe’s no.1 Springsteen Tributeband talloze podia aangedaan en daarmee een zeer sterke live reputatie opgebouwd. The Bruceband is gericht op het zodanig neerzetten van de songs van Springsteen dat bezoekers het gevoel krijgen bij een echt Springsteen concert te zijn. Shows van meer dan drie uur zijn dan ook eerder regel dan uitzondering. Deze band ademt Springsteen. Puttend uit het enorme Springsteen repertoire en de vele verzoeknummers, is geen enkele show hetzelfde.

The Bruceband is met recht “as close as it gets”.

Het worden zeker weer mooie shows met een lach, traan, dans, kippenvel en adembenemende luistermomenten.


Drukwerk | 40 Jaar Recalcitrant za 10 apr ‘21
Ian Siegal (UK) za 17 apr ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify