;
The Bruceband Europa's nr.1 Springsteen tribute band | Darkness of the Edge of Town - tour!
zaterdag 17 mrt ‘18
open: 19:30u | start: 20:00u
vvk € 18,50 | deur € 18,50
muziek

In 2018 is het precies 40 jaar geleden dat Bruce Springsteen zijn vierde album uitbracht, ‘Darkness on the Edge of Town’. De songteksten en de volwassen thema’s van Springsteen op dit album zijn zeer intens en vol met zelftwijfel. De recensies waren destijds zeer lovend en nog steeds blijft het onder de critici en fans één van zijn meest gewaardeerde albums. 40 jaar later brengt The Bruceband Europe’s no.1 Springsteen Tributeband dit legendarische album van the Boss naar de Nederlandse podia.

 

The Bruceband bestaat alweer ruim tien jaar en is inmiddels dan ook een begrip bij de Springsteen kenners in binnen- en buitenland. Niet zo gek, want de band zet een avondvullende show neer zoals je dat ook van The Boss himself kunt verwachten.

De bandleden zijn perfect op elkaar ingespeeld. Zowel op het podium als in de zaal spat het enthousiasme er af. Niet voor niets is plezier op het podium maken en drie uur lang alles geven het motto van The Bruceband. Een optreden van de band komt stiekem ook verdomd dichtbij het origineel.

Met een vaste schare fans in het kielzog spelen ze alle podia in Nederland en België plat en proberen ze het Springsteen evangelie over te brengen.


Roxeanne Hazes za 17 mrt ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify