The Clash of the Coverbands Regio finale West Nederland
zaterdag 14 okt ‘17
open: 15:00u | start: 16:00u
Vvk €10 | Deur €12,50
muziek |

Welke bands plaatsen zich voor de BENELUX Semi-Finals in ‘The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO!’? Op 21 oktober a.s. vindt de finale van Regio West Nederland (Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland) plaats in de grootste bandcompetitie van de Benelux ‘The Clash of the Cover Bands, The only road to PARADISO! editie 2017’ in Podium de Vorstin in Hilversum.

In deze finale spelen negen bands om de titel ‘Beste coverband Regio West Nederland’ gekozen door de vakjury en het publiek. De nummer 1 en 2 gekozen door de vakjury en de nummer 1 en 2 bij de publieksstemmen plaatsen zich direct voor de BENELUX Semi-Finals die zullen plaatsvinden in tot poppodium omgebouwde Event Centre Culemborg. In de BENELUX Semi-Finals strijden alle regionale winnaars om een plaats in de BENELUX Grand Finale in dé Poptempel van Nederland: PARADISO Amsterdam waar de hoofdprijzen worden verdeeld. Met in de prijzenpot o.a. een CD-contract met videoclip, distributie en plugging in de gehele Benelux en diverse optredens gaat het nu écht spannend worden.

Naast de strijd om als band een plek in de BENELUX Semi-Finals te veroveren, gaat ook de strijd om de Individuele Awards van start. De individuele bandleden maken namelijk ook kans op een Award voor Beste Vocalist, Gitarist, Bassist, Toetsenist of Drummer van 2016/2017. Ook de bandleden van de bands die afvallen tijdens één van de Regio-Finales of BENELUX Semi-Finals maken, tot de BENELUX Grand Finale, deel uit van deze race. De Individuele Awards worden tijdens deze Grand Finale uitgereikt.


AVROTROS muziekcafé za 14 okt ‘17
Dany Lademacher's Wild Romance za 14 okt ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify