;
The Cool Quest & Stuart Mavis Gratis voor members!
zaterdag 03 dec ‘16
open: 21:00u | start: 21:00u
€0 | €0
muziek | Podium de Vorstin

Met meer dan 250 optredens in een kleine drie jaar is de live reputatie van The Cool Quest ijzersterk! Na de release van de EP ‘Pulsar’ en de bijbehorende single ‘Heatwaves’ in het voorjaar, is de Zwolse formatie meteen weer de studio in gedoken. Vanavond kun je dan ook los op hun nieuwste materiaal, maar natuurlijk komen ook oude nummers voorbij. Eén ding is zeker; een feest wordt het gegarandeerd! Het voorprogramma wordt verzorgd door Stuart Mavis!

‘We hadden zoveel inspiratie, dat we gelijk weer verder wilden werken aan nieuw materiaal’ geeft vocalist Vincent Bergsma aan. ‘Daar heb je tijd voor nodig’.

Maar in het najaar is het dan eindelijk tijd om een gedeelte van het nieuwe werk te laten horen aan het publiek. ‘We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor een nieuwe show en we hebben er dan ook erg veel zin in om dit najaar weer langs een aantal poppodia te trekken’ aldus Vincent.

Eind september wordt de nieuwe single van The Cool Quest uitgebracht. Dit is meteen een voorproefje op het nieuw te verschijnen album.

Stuart Mavis
persfotostuart-mavis
Stuart Mavis combineert sterke popsongs met elektronische en psychedelische invloeden. Zijn muziek laat zich het best omschrijven als een kruising tussen Kendrick Lamar en The Beatles. Hij overstijgt grenzen met zijn dansbare hooks en donkere, ingenieuze teksten. Hij voert zijn songs uit met een energieke zeskoppige band met daarbij een belangrijke rol voor de trompet.

LET OP: Deze avond is gratis voor Membercard-houders. Op vertoon van je kaart krijg je bij de kassa een gratis ticket. Kom wel op tijd, want vol = vol. 

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor.
(Je kunt alleen contant betalen!)40up za 3 dec ‘16
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify