The Doors in Concert Een authentieke ode aan The Doors
vrijdag 09 sep ‘22
open: 20:00u | start: 21:00u
muziek | Grote zaal

De onovertroffen tributeband The Doors in Concert brengen 9 september in de Vorstin een hommage aan de legendarische The Doors.

The Doors in Concert nemen je mee naar de hoogtijdagen van de band, eind jaren ’60, met nummers als Light my Fire, Love her Madly, L.A. Woman en Riders on the Storm. De zanger heeft de looks en stem van overleden icoon Jim Morrison, de toetsenist vertoont verbluffende gelijkenis met Ray Manzarek, de gitarist speelt en klinkt als Robby Krieger en de drummer kan John Densmore tot in de finesses benaderen.

Authenticiteit is overduidelijk het handelsmerk van de muzikanten. Er worden uitsluitend originele instrumenten, versterkers en microfoons gebruikt om de sound van de live-concerten van The Doors te evenaren. Denk hierbij aan de Vox Continental, Gibson G-101 en het SG model. Daarnaast speelt de toetsenist de baspartijen op de Fender Rhodes Piano Bass met silver- of goldtop, net als Ray Manzarek.

De bandleden zullen zich laten inspireren door de verschillende live-cd’s van de concerten Live at the Aquarius Theatre, Live in Pittsburgh, Live in New York, Live in Stockholm, Live at the Matrix en In Concert. Laat je oren voor de gek houden en geniet van deze authentieke tributeshow.


The Laundry BigBand ft. Jasper Staps ma 5 sep ‘22
Tijdmasjien vr 9 sep ‘22
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify