The Koffers & The Horny Horns
vrijdag 11 jan ‘19
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 14,50 | deur € 16,50
muziek | Grote zaal

We hebben ze weer! De mannen van de Koffers komen op 11 januari weer bijeen om de grote zaal van de Vorstin volledig op zijn kop te zetten. The Horny Horns zijn uiteraard dit jaar ook van de partij.

Het is alweer 32 jaar geleden dat 4 jonge mannen voor een Rock&Roll-avond in de Peuk in Bussum twintig klassiekers en wat onverwachte nummers instudeerden en met ongebreideld enthousiasme het 2,5 m² beslaande podium in die kroeg beklommen.

Het bleek te klikken tussen de Sjoerd van den Broek (de zanger van de band), Ton Broekhuis (drums), Frank Schaafsma (bas) en Wim Stoffels (gitaar). Dit mede dankzij het geestelijk bijstandsteam Gerrit Jan van Putten, Theo Prinssen en Max Rozenbeek. Al snel speelden The Koffers niet alleen in het Gooi en omstreken, maar parallel aan het zich uitbreidende repertoire groeide de afstand die het groene busje met band en apparatuur moest afleggen naar de vele optredens.

Er kwam een heuse fanclub, The Koffers-Snow-Tours naar Luttach (Italië) werden een (uitputtend) succes. De band bracht naast de singles Rock&Roll Music en The Head and the Heart, twee CDs uit: Live at the Lily, een stomende liveopname van het concert in de Lelie (Hilversum) en Discovered, een studioplaat. Optredens op Koninginnedag (zoals het Felix III-festival) werden een feest, met nummers als I saw her standing there, The Joker, Long tall Sally, White room, Ophelia en Sweet home Chicago. Ook in 2017 trekken de mannen weer met nooit aflatend enthousiasme van leer!

The Horny Horns bestaat uit:
Bonny Bus Trompet
Peter Bus Trombone
Frits Rosingh Tenor sax
Paul Grob Bariton sax


Avrotros Muziekcafé za 12 jan ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify