Laundry Big Band met Frits Landesbergen Live BigBand - iedere 1e maandag van de maand
maandag 12 jun ‘17
open: 20:00u | start: 20:00u
vvk € 5 | deur € 5
muziek | Podium de Vorstin

Elke eerste maandag van de maand speelt The Laundry BigBand hun traditionele ‘wasdag’ in het Podiumcafé van de Vorstin. Voor deze editie is Frits Landesbergen uitgenodigd.

De Laundry BigBand brengt een gevarieerd concert van een uur, voorafgegaan door een ‘open’ repetitie; een intieme sfeer in een intiem café, waarbij het publiek een kijkje in de keuken krijgt.

Frits Landesbergen is een slagwerker en vibrafonist met een internationale reputatie. Niet voor niets won hij diverse prestigieuze binnen- en buitenlandse jazzprijzen als de Wessel Ilckenprijs, Pall Mall Swing Award en de AVRO-cultuurprijs “De Belofte”. Sindsdien heeft Frits een overvolle agenda. Frits heeft o.a. gewerkt met Georgie Fame, Milt Jackson, Toots Thielemans, Thijs van Leer, Scott Hamilton, Joe Pass, Buddy de Franco en Monty Alexander.
Frits Landesbergen is all-round. Niet alleen is hij Neerlands beste jazz-vibrafonist, hij is ook een voortreffelijke drummer en arrangeur. Daarnaast is hij docent vibrafoon, slagwerk en combospel aan het conservatorium te Den Haag, beheert hij zijn eigen boekingsbureau en is hij producent.

Dit concert is gratis voor Membercardhouders. Zij kunnen hun gratis ticket op de avond zelf bij de kassa afhalen.


Franse Middag met Gerard Alderliefste & Friends zo 11 jun ‘17
Comedy Cowboys do 15 jun ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify

Membercard

Word vriend van de Vorstin en koop de Membercard!.
U krijgt daarmee behalve een absolute VIP-behandeling binnen de Vorstin, ook diverse kortingen bij aangesloten bedrijven!