The Laundry BigBand ft. Loet van der Lee Met gastsolist Loet van der Lee
maandag 04 okt ‘21
open: 20:00u | start: 20:30u
muziek | Kleine zaal

Deze avond met trompettist en bandleider Loet van der Lee.

Om zoveel mensen als mogelijk toe te kunnen laten in De Vorstin gaan we gebruik maken van de CoronaCheck-app. Ben je gevaccineerd, bezit je een negatieve test of ben je in het bezit van een herstelbewijs?  In de app verschijnt dan een groen vinkje waarmee we je toegang kunnen verlenen tot De Vorstin. We zien je graag verschijnen!

Wil je meer weten over de precieze regels? Kijk dan hier voor meer informatie over toegang tot evenementen tijdens Corona. Hier lees je meer over de CoronaCheck-app.

Bandleider Loet van der Lee begon reeds als negenjarige jongen trompet te spelen. Hij werd beroeps op zijn achttiende en behaalde in januari 1993 het diploma van het Conservatorium te Hilversum.

Ondertussen timmert hij al jaren aan de weg en verkeert hij in de kringen van nationale en internationale grootheden, ook als bandleider, producer en leraar.

Momenteel speelt hij concerten met het Glenn Miller Orkest, het Noordpool Orkest en De Cubop City Big Band. Daarnaast speelt hij met een grote hoeveelheid orkesten en bands als sessie- en studiomuzikant en met enige regelmaat gastsolist bij Big Bands door heel Nederland.


Dutch Media Week - Sound Summit wo 6 okt ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify