;
The LSB Experience Album presentatie 'Songs of the Troubadour'
vrijdag 23 feb ‘18
open: 19:30u | start: 20:00u
vvk € 12,50 | deur € 12,50
muziek

De mannen van The LSB Experience hebben de afgelopen tijd niet stil gezeten. Vanavond presenteert de band een CD met coverversies van songs uit het programma The Story Of The Troubadour, waarmee The LSB Experience in het voorjaar van 2018 de theaters in gaat, samen met cabaretier Dolf Jansen. Dit concert in het mooiste podium van het Gooi kan dan ook beschouwd worden als een preview in het kader van de nieuw te verschijnen albums. 2 uur lang wordt het publiek o.a. getrakteerd op covers van de muziekhelden die in de seventies dit legendarische poppodium in L.A. hebben bestegen.

Begonnen als cover band in 2010 met muziek van o.a. CSN, Jackson Browne, Beatles, The Eagles & James Taylor heeft deze vijfkoppige band meer en meer bekendheid verworven. Sterke punten zijn de vocale harmonie en muzikale kwaliteit. Beter dan het origineel is een veelgehoorde opmerking, ook in de V.S. waar LSB zelfs op ’s werelds grootste Beatles Tribute Festival sinds 2012 ieder jaar teruggevraagd wordt.

The LSB Experience heeft iets bijzonders te bieden. Automatisch kiest iedereen de stem die hem het beste past, wat de inmiddels zo kenmerkende LSB sound oplevert.

Muziek die LSB (Marcel Luntungan, Hans Sligter en Sjoerd van den Broek met Peter Deiman op drums en Rob Hendriks op bas) altijd al wilden spelen, songs met een kop en staart, vocal harmonies en lekker gitaarspel. Prachtig materiaal voor een avondvullend programma waarin de mannen een muzikaal eerbetoon aan hun helden brengen.

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)


Tijdmasjien vr 23 feb ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify