;
The Magic Of Santana met Alex Ligertwood en Tony Lindsay
vrijdag 22 nov ‘19
open: 20:00u | start: 21:00u
vvk € 29,50 | deur € 31,50
muziek | Grote zaal

The Magic Of Santana bestaat uit voormalige muzikanten van Santana. Op 22 november 2019 schitteren de voormalige leadsingers Alex Ligertwood en Tony Lindsay beiden op het podium. Het magische repertoire is omvangrijk. Verwacht klassiekers en materiaal dat Santana al lang niet heeft gespeeld.

The Magic Of Santana is de nummer 1 Santana Show van Europa. De band bestaat uit voormalige muzikanten van Santana. Tijdens dit concert schitteren de voormalige leadsingers Alex Ligertwood en Tony Lindsay beiden op het podium. Alle muzikanten hebben een passie voor de muziek van Santana. Het magische repertoire is omvangrijk. Verwacht klassiekers en materiaal dat Santana al lang niet heeft gespeeld.

The Magic Of Santana is in 2010 opgericht door gitarist Gerd Schlüter. Kort na de eerste shows kreeg de band de kans om de leden van Santana persoonlijk te ontmoeten. Het was voor hen een droom die uitkwam. De muzikanten zijn onder de indruk en in 2011 besluit de voormalige zanger van Santana, Alex Ligertwood, tot de band toe te treden. In 2012 volgt het volgende magische moment. Na jaren is er een weerzien tussen Alex Ligertwood en Grammy winnaar Tony Lindsay. Zij kenden elkaar nog van de opnames van Santana’s album “Milagro”, waar ze samen op te horen zijn. Alex en Tony zijn niet alleen special guests, maar inmiddels ook goede vrienden van de band. Kortom, ervaar de magie


Avrotros Muziekcafé za 23 nov ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify