;
The Muff + Jessie Beretta + Dirty Magazines Goois Goed!
vrijdag 07 jun ‘19
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 10 | deur € 12,50
muziek | Kleine zaal

Op 7 juni hebben we een traktatie voor alle liefhebbers van old school, sixties en seventies rock. The Muff, Jessie Beretta en The Dirty Magazines komen de kleine zaal eens flink wakker schudden.

Tijdschema
20:00 deuren open
20:30 The Dirty Magazines
21:50 Jessie Beretta
23:10 The Muff
00:10 Einde
Alle tijden zijn onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken!


The Muff

The Muff bestaat uit vier bekwame muzikanten die weten waar ze mee bezig zijn. Een scheurend orgel, slonzige gitaren, krachtige vocalen en een onwrikbare ritmesectie is alles wat je nodig hebt. Hardrock meets harmonie en een vleugje intellect. De energie van de liveshows brengt je in een roes, een ode aan het bloeiende leven. De vrije geest van de 60’s & 70’s vertaald in een hedendaagse performance.

Jessie Beretta
JD Beretta (vocal & slaggitaar) en Tony Beretta (lead gitaar) speelden samen in een cover band maar besloten dat het tijd was om meer te doen met het creëren van originele muziek. Bert Beretta (drums), net gescheiden van zijn band en op zoek naar muzikanten die zijn passie voor het maken van muziek deelden vond de twee en sloot zich erbij aan. Peter ‘Potsky’ Beretta (basgitaar), een oude bekende van Tony en op zoek naar een band waarbij hij zijn groove weer aan de man kon brengen vond de drie, en zo vormde de vier muzikanten met geheel verschillende muzikale achtergronden van blues/rock/punk/pop de band genaamd ‘Jessie Beretta’.

The Dirty Magazines
The Dirty Magazines: lekker maar toch een tikje vunzig. De muziek van de band mag gerust funky worden genoemd met uitstapjes naar omliggende muziekgenres. Vuige rock of een zoet liefdesliedje: de heren zijn in ieder geval niet voor één gat te vangen.


Avrotros Muziekcafé za 8 jun ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify