;
The Osmonds (USA) Met Jay en Merrill Osmond
zaterdag 16 nov ‘19
open: 20:00u | start: 21:00u
vvk € 29,50 | deur € 31,50
muziek | Grote zaal

The Osmonds scoorden in de jaren ’70 grote hits met nummers als ‘Crazy Horses’, ‘Puppy Love’ en ‘One Bad Apple’. Daarna volgden er nog tal van hits als ‘Goin’Home’, ‘One way ticket to Anywhere’, ‘Hold her Tight’, ‘Love me for a Reason’ en ‘Having a Party’. Op 16 november staan Jay en Merrill Osmond met band in de Vorstin!

De carrière van The Osmonds startte al vroeg in de jaren ’60 toen ze regelmatig in de Andy Williams Show optraden. Na zeven seizoenen dit te hebben gedaan begonnen de broers zelf te schrijven en te componeren wat een contract opleverde bij MGM records. In Nederland kwam het grote succes in 1972 nadat The Osmonds hadden opgetreden in “Eén van de Acht”, de quiz van de onlangs overleden Mies Bouwman. In één keer werden ze tot tieneridolen gebombardeerd en begonnen ze aan tournees die hen rond de hele wereld zou brengen. Bouwman verklaarde 41 jaar later in een interview aan het blad “Weekend”: “Ik zal het moment van optreden van de Osmonds nooit meer vergeten. Het publiek zat doodstil en vol verbazing te kijken naar de luidruchtige Donny Osmond en zijn muzikale broers”.

De originele bandleden en broers Jay en Merrill Osmond komen met band op 16 november naar de Vorstin.

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)

Afterparty:
Heb je na de show zin om door te feesten? Blijf vooral hangen voor een 70’s feestje! De barren blijven open en onze huisdj’s draaien een paar heerlijke platen. Voetjes van de vloer!


Mell & Vintage Future za 16 nov ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify