;
The Real Thing (UK) Soul en RnB legendes
zaterdag 09 nov ‘19
open: 20:00u | start: 21:00u
vvk € 25,50 | deur € 28
muziek | Grote zaal

Chris Amoo met Dave Smith zien er nog steeds geweldig uit! De heren scoorden vele hits in de jaren 70 en 80! Ken jij ‘You to me are Everything’, ‘Can not by by’ & ‘Feel the Force’ nog? Hoor alle hits plus een aantal fantastische covers in een actievolle show op 9 november.

The Real Thing, Groot-Brittannië’s Top Soul & R’n’B-groep, had in de jaren ’70 drie miljoen hitsingles. In de jaren 80 werden ze allemaal geremixed en werden opnieuw enorme hits, dankzij de massale aanhang van de band. Originele vocalisten, Chris Amoo en Dave Smith, brengen deze hits en nog veel meer live op het podium met hun eigen fantastische 5-koppige band. Geniet van nummers als “You’ll Never Know What You’re Missing” en “Whenever You Want My Love”

Ze brengen hun geliefde, op disco geïnspireerde hits een nieuw leven met een uitgebreide tournee. The Real Thing levert het trio een funky ‘in your face’-show met een sterke’ retro-smaak ‘met klassieke nummers van de band vermengd met hedendaagse grooves.

De band blijft door het rondtoeren en uitverkochte zalen en treedt regelmatig op samen met artiesten als Rick Astley, Boy George, Belinda Carlisle, Kool and the Gang en Chic.

In reactie op het succes van The Real Thing zei zanger Chris Amoo: “Er zal altijd een gevoel van nostalgie zijn over onze muziek. Het is de soundtrack voor zoveel mensenlevens en dat gaat nooit dood.”


Tim Akkerman & The Ivy League za 9 nov ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify