;
The Story of George Michael ft. Charly Luske
vrijdag 12 okt ‘18
open: 20:00u | start: 20:00u
vvk € 27,50 | deur € 29,50
muziek | Grote zaal

Careless Whisperer, I Want Your Sex, natuurlijk Freedom! ’90 en Faith talloze andere classics zijn vereeuwigd in de popgeschiedenis. George Michael is voor velen een idool! Zo ook voor Charly Luske. In de serie The Story of brengt Luske het verhaal van zijn idool George Michael in concert.

Tijdens het concert wordt het onstuimige leven van de Britse popzanger, liedjesschrijver en muziekproducent uiteengezet aan de hand van de hits en parels uit zijn Wham!- en solotijd. Michael was de meest succesvolle zanger uit de jaren 80 en 90. Hij won twee Grammys en verkocht meer dan 100 miljoen platen wereldwijd. Onder aanvoering van bassiste Phaedra Kwant, als Michaels grootste fan, vertellen de muzikanten en vocalisten de anekdotes achter de muziek.

Het 80’s Feestje
En de pret gaat maar door want na The Story of George Michael hebben we Het 80’s Feestje!Ga terug in de tijd met al die leuke hitjes waar je als baby al stiekem op gedanst hebt en waar we nu nog steeds smoorverliefd op zijn. Breng al je boys, boys, boys, want girls just wanna have fun! Alle new kids on the block dansen lekker verder op ons 80’s partijtje met DJ’s Audioost en Fanculo.

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)


Het 80's Feestje vr 12 okt ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify