Thijs Boontjes Charmante volkszanger en charismatische rockster
zondag 02 okt ‘22
open: 19:30u | start: 20:00u
muziek | Kleine zaal

In april was de excentrieke en getalenteerde Thijs Boontjes nog te gast in het Muziekcafé. Op 2 oktober komt hij terug met een avondvullende show in De Vorstin!

De kans dat Thijs Boontjes nog alleen naar de kermis moet wordt met de dag kleiner. Zijn ster is rijzende, zijn populariteit groeit. Thijs Boontjes heeft een mooie plek op het poppodium veroverd, ergens tussen de charmante volkszanger en de charismatische rockster in.

De laatste tournee met zijn uitstekende band was een groot succes en zijn meest recente album Geen Achttien Meer (2019) werd jubelend ontvangen. Het is Nederlandstalige rock ‘n’ roll met een knipoog, het zijn doorwrochte liefdesliedjes met een lach en een traan. Thijs Boontjes, onthoud die naam.

Voor wie het, net als Boontjes zelf, bijna verleerd was na anderhalve sfeerloze jaren: deze avond is een lesje in de aloude kunst van de à-à-ambiance. ‘Ambiance’ is het eerste nummer van de nieuwe Boontjes EP. Luister ook eens naar het dansbare Een Beetje Liefde. Hoor je de verwijzing naar Raymond van het Groenewoud?


Linde Schöne za 1 okt ‘22
Eric Vloeimans with Licks & Brains vr 7 okt ‘22
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify