Thin Lizzy’s Brian Downey | Alive & Dangerous Tour Drummer van Thin Lizzy!
zondag 10 feb ‘19
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 25 | deur € 27,50
muziek | Grote zaal

Brian Downey wordt gezien als één van de beste drummers ter wereld. Met zijn nieuwe band Alive and Dangerous brengt de drummer het werk van Thin Lizzy opnieuw tot leven. Het concert van 10 februari is een must-see voor Thin Lizzy fans!

Brian Downey, oorspronkelijk afkomstig uit Dublin, behaalde zijn eerste succes in eigen land met de top 20 hit Morning Dew. Kort daarna richtte hij samen met Phil Lynott en Eric Bell de band Thin Lizzy. De rest is geschiedenis.

Brian Downey was een constante factor totdat Thin Lizzy in 1983 uit elkaar ging. Na de dood van frontman Phil Lynott keerde Brian terug naar Dublin. Nog steeds is hij een veelgevraagde drummer, zo deelde hij regelmatig het podium met gitarist Gary Moore.
Begin dit jaar maakte Brian Downeys Alive & Dangerous, een adembenemend live debuut met de performance van Thin Lizzys album Live and Dangerous. De gloednieuwe band is een must-see voor elke liefhebber van Thin Lizzy. Zowel het hele Live and Dangerous album als de klassiekers Dancing in the Moonlight, The Boys Are Back In Town en Cowboy Song zullen gespeeld worden!

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)

 


Pop Bizz Quiz wo 13 feb ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify