;
Thousand Hills Church present | NOW! worship concert van lokale band NOW!
vrijdag 07 dec ‘18
open: 19:30u | start: 20:00u
muziek | Grote zaal

NOW! is dé jeugdband uit Thousand Hills Church Hilversum: een groep jonge mensen met een passie voor God én muziek. Op 7 december geeft NOW! een worship concert in de Vorstin.

Op vrijdagavond 7 december geeft NOW! een worship concert in de Vorstin waar jij bij wilt zijn. Samen met jou gaan we muziek maken en God aanbidden. NOW! speelt moderne, eigentijdse en jonge muziek waarin God centraal staat.

De avond heeft als thema Choose Right Now! God is op zoek naar jou! Waar kies jij voor?

Over NOW!
Thousand Hills NOW! is een jeugd-worshipband uit Hilversum: een groep jonge mensen met passie om God te kennen en Hem bekend te maken, de kerk te dienen, aanbidding uitleven en muziek maken.

Wij, jonge mensen, kunnen nu samen Gods Koninkrijk bouwen. Het is onze visie om nu mensen voor Jezus te bereiken! Niet morgen, of over 5 jaar maar nu! Wij zijn nu geroepen om onze gaven en talenten te gebruiken. Esther 4:14 zegt het op deze manier Misschien ben je wel gemaakt voor een tijd als deze. Wij zijn nú geroepen om discipelen van alle naties te maken. We kunnen nú de handen en voeten van Jezus zijn. We kunnen nú een voorbeeld zijn in geloof, gedrag, liefde en zuiverheid. (1 Tim. 4:12) Ondanks onze jonge leeftijd, willen we een voorbeeld zijn voor anderen.

God is nu op zoek naar degene die hem zullen aanbidden in geest en waarheid! Joh. 4:23 (NBV) Maar er komt een tijd, en die tijd is nu gekomen, dat wie de Vader echt aanbidt, hem aanbidt in geest en in waarheid. De Vader zoekt mensen die Hem zo aanbidden.


Avrotros Muziekcafé za 8 dec ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify