;
Tijdmasjien Omdat vroeger alles beter was!
vrijdag 26 okt ‘18
open: 21:30u | start: 21:30u
vvk € 5 | deur € 5
muziek | Kleine zaal

Wat was het toch altijd vervelend als oudere mensen in je omgeving zaten te klagen dat vroeger alles beter was. Maar soms, heel soms, blijkt dat zij inderdaad gelijk hadden…

Laten we eerlijk zijn: kun jij nog net zo onbezorgd uitgaan als toen je een tiener was? Of voel jij je tegenwoordig een beetje uit de toon vallen als je een club binnen stapt en heb je eigenlijk geen idee hoe je moet bewegen op de muziek van nu? Waar zijn de meezingers gebleven? En hoezo wordt er niet meer lekker met elkaar gedanst en word je raar aangekeken als je met een wildvreemde een praatje aan probeert te knopen? Het moge duidelijk zijn; wat uitgaan betreft was het vroeger toch echt beter. Beleef dat ultieme vrije en blije gevoel opnieuw tijdens Tijdmasjien! Het leukste retrofeestje van het Gooi met de leukste hits uit de jaren 70, 80en 90!

Oke, laten we niet helemaal overdrijven. Natuurlijk is het nog steeds leuk om met je vrienden naar een café te gaan. Stiekem vind je die nieuwe plaat van Lady Gaga of Justin Bieber erg leuk en beweeg je zelfs een beetje mee als er een technoplaat voorbij komt, maar als je zin hebt om gewoon weer lekker een avond op de dansvloer te staan wordt het een stuk lastiger. Dansavonden en clubs zijn er genoeg, maar helaas ben je dan meteen een van de oudste mensen in de ruimte, word je waarschijnlijk vreemd aangekeken door de jongeren als jij je beste dansmoves laat zien en bovendien komt de avond pas echt op gang als jij al weer gewoon naar huis wilt. Je blijft tegen beter weten in maar aan je drankje lurken en geeft niet op, want hé, je wilt toch ook gewoon weer een avondje uit. Het resultaat; een lege portemonnee, pijnlijke voeten, suizende oren en vooral een gemis naar vroeger. ‘Vroeger was alles beter!’

Wij bij de Vorstin begrijpen dat als geen ander en hebben daarom Tijdmasjien in het leven geroepen. Een avond waarbij je weer net als vroeger uitbundig kunt dansen, sjansen en zingen. En misschien nog wel belangrijker; een avond met leeftijdsgenoten die precies hetzelfde willen als jij: plezier maken! In het knusse café van de Vorstin kun je weer ouderwets los gaan op hits van bijvoorbeeld The Jacksons, Bee Gees, Sister Sledge, Gloria Gaynor, Earth, Wind & Fire, James Brown, Diana Ross en CHIC. Maar ook de echte feestnummers van o.a. Kool & The Gang, KC & The Sunshine Band, Village People, Boney M. of zelfs Lou Bega komen voorbij. Haal herinneringen op bij de originele videoclips die op groot scherm worden vertoond, vraag verzoeknummers aan en geniet weer net als vroeger! Om er nog maar een paar clichés in te gooien: Je bent nooit te oud om te dansen, je bent zo jong als je je voelt en zoals eerder gezegd: vroeger was alles beter!

Maak een reis terug in de tijd en geniet van de lekkerste en leukste muziek uit de jaren 70, 80 en 90 tijdens Tijdmasjien!


Avrotros Muziekcafé za 27 okt ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify