;
Tijdmasjien Omdat vroeger alles beter was <3
vrijdag 25 okt ‘19
open: 21:30u | start: 21:30u
vvk € 5 | deur € 5
muziek | Kleine zaal

Maak een reis terug in de tijd met de Tijdmasjien en geniet van de leukste muziek èn video’s uit de jaren 70, 80 en 90! 

Een avond waarbij je weer net als vroeger uitbundig kunt dansen, sjansen en zingen. En misschien nog wel belangrijker; een avond met leeftijdsgenoten die precies hetzelfde willen als jij: plezier maken! In de kleine zaal van de Vorstin kun je weer ouderwets los gaan op hits van bijvoorbeeld The Jacksons, Bee Gees, Sister Sledge, Gloria Gaynor, Earth, Wind & Fire, James Brown, Diana Ross en CHIC. Maar ook de echte feestnummers van o.a. Kool & The Gang, KC & The Sunshine Band, Village People, Boney M. of zelfs Lou Bega komen voorbij.

Haal herinneringen op bij de originele videoclips die op groot scherm worden vertoond, vraag verzoeknummers aan en geniet weer net als vroeger! Om er nog maar een paar clichés in te gooien: Je bent nooit te oud om te dansen, je bent zo jong als je je voelt en zoals eerder gezegd: vroeger was alles beter!

Beperkt beschikbaar: voordelige groepstickets! Haal nu 4 tickets voor de prijs van 3. Want terug in de tijd gaan is altijd leuker met een groepje dan alleen 😉

De enige lijst die je nodig hebt voor een geslaagd feest!


Avrotros Muziekcafé za 26 okt ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify