;
Tijdmasjien Omdat vroeger alles beter was!
zaterdag 29 apr ‘17
open: 21:30u | start: 21:30u
vvk € 5,50 | deur € 5,50
muziek |

Het is weer hoog tijd voor een nieuwe editie van Tijdmasjien! Het leukste retrofeestje van het Gooi met de originele hits uit de jaren 70 en 80. Voor 40 plus én min! In de gezellige kleine zaal van de Vorstin.

Als kind heb je je vast voorgenomen het nooit te gaan zeggen, maar toch is de tijd nu eindelijk daar en roep je het luidkeels: VROEGER WAS ALLES BETER!
Tijdens Tijdmasjien kun je weer ouderwets keten, dansen met alleen maar leuke mensen, verzoekjes aanvragen, herinneringen ophalen bij herkenbare videoclips, en losgaan op de beste dansbare muziek uit de jaren 70 en 80! En dat allemaal dankzij DJ/VJ Arnov, feestmeester Joey en natuurlijk jou!

DJ & VJ Arnov (29 Something, Radio City) is in de jaren 80 begonnen als radio-DJ onder het pseudoniem “Arno van der Laan” op Radio City. In die tijd was Radio City hèt beroemde illegale fm-geluid in Hilversum; wat later Radio 538 is geworden. Daarnaast verzorgt hij al jaren de muziek op feesten en bruiloften en is hij als DJ èn VJ bekend van dansfeesten en concerten in de Vorstin.

Feestmeester Joey maakt de avond compleet. Bij de eigenwijste presentator van Hilversum (van o.a. Pop Bizz Quiz) kun je terecht voor een verzoekje, een felicitatie, een spelletje en een reisje terug in de tijd!


Open Podium zo 30 apr ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify