Tijdmasjien Jouw ouderwetse avond uit
vrijdag 29 okt ‘21
open: 20:00u | start: 20:00u
muziek | Kleine zaal

Wat was jij vroeger, kakker of alto? 

Wat voor type je ook was, op deze tijden kijk je hoogstwaarschijnlijk terug met een lach. Stap daarom op 29 oktober in onze Tijdmasjien, maak een reis terug in de tijd en beleef die goeie oude tijd met de leukste muziek èn video’s uit de jaren 70, 80 en 90!

Tijdens Tijdmasjien komen niet alleen de hits zoals Prince, Michael Jackson, Madonna en Sister Sledge aan bod, maar ook Doe Maar, Toontje Lager of Het Goede Doel zouden zomaar voorbij kunnen komen. Kortom: haal herinneringen op bij de originele videoclips, vraag verzoeknummers aan en geniet weer net als vroeger. Je bent nooit te oud om te dansen, je bent immers zo jong als je je voelt.

Tijdmasjien, jouw ouderwetse avond uit!

Om zoveel mensen als mogelijk toe te kunnen laten in De Vorstin gaan we gebruik maken van de CoronaCheck-app. Ben je gevaccineerd, bezit je een negatieve test of ben je in het bezit van een herstelbewijs?  In de app verschijnt dan een groen vinkje waarmee we je toegang kunnen verlenen tot De Vorstin. We zien je graag verschijnen!

Wil je meer weten over de precieze regels? Kijk dan hier voor meer informatie over toegang tot evenementen tijdens Corona. Hier lees je meer over de CoronaCheck-app.

 


Flirtnight (Halloween Special) vr 29 okt ‘21
Supersister Projekt za 30 okt ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify