;
Tim Akkerman Voorprogramma door Sofia Dragt
vrijdag 21 apr ‘17
open: 20:00u | start: 20:30u
vvk € 10,50 | deur € 10,50
muziek | Podium de Vorstin

Begin 2017 komt Tim Akkerman met een nieuwe EP en in april start hij zijn clubtour. Vrijdag 21 april doet hij de Vorstin aan. Verwacht een muzikale avond waar de nieuwe EP centraal staat en Tim samen met zijn band alles uit de kast haalt!

In 2011 startte Tim Akkerman zijn solo carrière met ANNO. Met dit album gooide hij hoge ogen en in 2014 volgde zijn succesvolle tweede plaat The Journey met de hit Break it Up.

Met twee albums op zak speelde Tim met zijn band op vele festivals, in clubs en in het theater. Na een succesvol 2016 met de singles I’m Still Alive (Radio 2 Top Song) This Time It’s For Real, en de kersthit Come On It’s Christmas Time, start Tim 2017 met een solo theatertour: Tim’s Secret Sessions.

Sofia Dragt
Sofia Dragt is een zangeres en liedjesschrijver die filmische popmuziek met een klassieke ondertoon maakt. Sofia komt uit Wageningen (Gelderland), een stad midden in het groen. Ze wordt vaak geïnspireerd door natuurbeelden en vindt de klank en sfeer het meest belangrijk in haar liedjes.Sofia won, samen met haar band, in 2013 de Grote Prijs van Nederland in de categorie Singer & Songwriting.

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)Prince Tribute Afterparty vr 21 apr ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify