Time Bandits ft. Alides Hidding Bekend van superhits 'I’m Specialized In You' en 'Listen To The Man With The Golden Voice'
zaterdag 11 feb ‘23
open: 21:00u | start: 21:45u
muziek | Kleine zaal

Liefhebbers in de 80′ zal het niet zijn ontgaan; Time Bandits scoorde in dit decenium hit na hit. Op 11 februari komen de mannen van Time Bandits mèt Alides Hidding naar De Vorstin en spelen ze alles waar je hoopt (en meer)!

Met Time Bandits veroverde Alides Hidding in de jaren tachtig al een plaats in de popwereld. Deze Nederlandse band liet nationaal en internationaal van zich horen. In 1980 scoorde Alides zijn eerste hit, met de solosingle “Hollywood Seven”. In 1981 scoorden de Time Bandits een grote danshit met “Live it Up”, dat zelfs op de eerste plaats van de Amerikaanse Dance Charts terechtkwam. “I’m Specialized In You” was hun monsterhit met meer dan 90.000 verkochte exemplaren in Nederland en 450.000 in Frankrijk.

 

Opnieuw in de bekendheid

Een hernieuwde kennismaking kwam er in 2021 door de deelname van Alides Hidding aan het programma Beste Zangers waarin hij uitblonk. Ook zijn hits van vroeger werden opnieuw voor het grote publiek gespeeld.


Steffen Morrison vr 10 feb ‘23
AB Nights XXL met ChildsPlay za 11 feb ‘23
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify