;
Toni Macaroni and the Swinging Devils De lekkerste rock 'n' roll covers!
zaterdag 09 sep ‘17
open: 21:00u | start: 21:00u
vvk € 12,50 | deur € 12,50
muziek

De band brengt een show boordevol energie, acrobatiek en humor. En dan hebben we het nog niet eens over de uitstraling van de onevenaarbare frontman zanger Toni Macaroni.

Toni Macaroni and The Swinging Devils bestaat uit zes, door de wol geverfde en Rock’n Roll doorleefde, muzikanten. Dat doet iets met de mensen. De band smeedt vrijwel alle grote wereld hits uit de zestiger-, zeventiger en tachtiger jaren tot één grote overweldigende show.
Stil staan, zitten of liggen is absoluut onmogelijk bij het horen en beleven van al die fantastische hits uit de beste Rock’n Roll, sixties/seventies en Pop periode aller tijden. Jongeren en ouderen gooien alle remmen los, ze feesten, samen.

Deze arrangementen zijn verbazingwekkend en geven een geweldige lift aan al die “oldies”. De muziek van o.a. Beatles, Beach Boys, Hollies, Gerry Rafferty, The Who, Free, Barry Ryan, ELO, Chicago, Pink Floyd en vele anderen doen fijne tijden herleven. De band brengt een show boordevol energie, acrobatiek en humor. En dan hebben we het nog niet eens over de uitstraling van de onevenaarbare frontman zanger Toni Macaroni.

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)


Jamsessie zo 10 sep ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify