;
Tony Hadley Ex Spandau Ballet
zaterdag 10 feb ‘18
open: 20:00u | start: 21:00u
vvk € 37,50 | deur € 37,50
muziek

Tony Hadley (ex-Spandau Ballet) scoorde in de jaren ’80 de ene hit na de andere. Zijn krachtige stem heeft in al die jaren niets van zijn glans verloren. In februari 2018 gaat de Britse zanger op tour door Europa en in april komt Tony Hadley’s nieuwe album uit. Verwacht nieuw werk en uiteraard de hits waar hij destijds zo beroemd mee is geworden.

Na het concert, rond 22:30 uur start direct de afterparty De Verrukkelijke 80’s door DJ Hell.nl.

McGoozer
McGoozer verzorgt het voorprogamma van Tony Hadley. Singer/songwriter Paul McGee, ook wel bekend als McGoo, omhelsde muziek van jongs af aan. Zijn broers hadden een grote invloed op zijn liefde voor muziek, samen met de invloeden van zijn geboorteland Schotland. Zijn broer Brian stichtte Simple Minds op en zijn andere broer Owen Paul sierde de Britse hitlijsten in 1986 met zijn zomerhit ‘You’re My Favourite Waste Of Time’. Het is geen verrassing dat McGoo zijn hele leven in de muziek zit maar toch voelt het alsof dit nog maar het begin is. En wat voor een!

In september 2017 kwam zijn debuutalbum ‘Song From the Mirror’ uit en bereikte #5 op de iTunes UK Singer/songwriter lijst. Single ‘Falling out of Love’, afkomstig van het album kwam binnen op #3. Een vliegende start!

Chris Hawkins van Engelands grootste radiozender BBC Radio 2 zei over McGoozer “McGoozer is an artist I’m very excited by. I’ve been following him for years and it seems like NOW is his time. A great showman with an absolutely incredible voice”.

Voor dit concert zijn er ook fysieke kaarten te koop bij Platenhuis ’t Oor (je kunt alleen contant betalen!)


De Verrukkelijke 80’s za 10 feb ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify