;
Mout & de Vorstin presenteren Tribute2000 Live! >Tribute to Dire Straits by Boom Like That webtickets uitverkocht | deurtickets gratis, zolang de voorraad strekt
vrijdag 29 dec ‘17
open: 19:30u | start: 20:00u
muziek | Tent bij MOUT

LET OP!: De webtickets zijn uitverkocht maar bij de tent zijn nog volop tickets verkrijgbaar!! Kom gezellig langs:)

Tussen Kerst en Oud & Nieuw is het weer zover, dan zendt NPO Radio 2 de jaarlijkse Top 2000 uit. Dat kan in Hilversum Mediastad natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan en er vinden, onder de titel Live 2000, vele (muzikale) evenementen plaats. Foodhall MOUT en Podium de Vorstin hebben de handen ineengeslagen en presenteren Tribute2000 Live! Op het marktplein staat van vrijdag 29 december tot en met zondag 31 december een grote tent die toegang biedt aan 800 mensen. Alle shows in de Tribute 2000 tent zijn gratis toegankelijk, je moet wel even een ticket bestellen om zeker te zijn van een plek. Geniet op vrijdag 29 december van een waanzinnige Dire Straits Tribute in de tent bij MOUT!

Liefhebbers van Dire Straits en Mark Knopfler kunnen bij deze tributeband hun hartje ophalen en genieten van deze prachtige muziek. Wie kent de nummers niet? ‘Sultans of Swing’, ‘Brothers in Arms’, ‘Telegraph Road’, ‘Money for Nothing’ en nog veel meer!

BOOM, like that! neemt haar publiek mee van het prille begin van Dire Straits tot aan de meer recentere hits van Mark Knopfler.

BOOM, Like That! is opgericht in januari 2014 en is in een sneltreinvaart uitgegroeid tot de beste en meest succesvolle Dire Straits tribute band van Nederland. Met akelige precisie en op hoogwaardig niveau worden de prachtige songs van Knopfler weer tot leven gebracht.

De band is, met een bezetting van maar liefst zes ervaren topmuzikanten uniek in Nederland! Het kenmerkende geluid van Dire Straits, het typische geluid van Knopfler, compleet met alle details, authentieke instrumenten, geluidseffecten, saxofoon en percussie… kortom: BOOM, like that!


Soul Food vr 29 dec ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify