;
Mout & de Vorstin presenteren Tribute2000 Live! >Tribute to the Beatles by One After 909 webtickets uitverkocht | deurtickets gratis, zolang de voorraad strekt
zaterdag 30 dec ‘17
open: 16:30u | start: 17:00u
muziek | Tent bij MOUT

LET OP!: De webtickets zijn uitverkocht maar bij de tent zijn nog volop tickets verkrijgbaar!! Kom gezellig langs:)

Tussen Kerst en Oud & Nieuw is het weer zover, dan zendt NPO Radio 2 de jaarlijkse Top 2000 uit. Dat kan in Hilversum Mediastad natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan en er vinden, onder de titel Live 2000, vele (muzikale) evenementen plaats. Foodhall MOUT en Podium de Vorstin hebben de handen ineengeslagen en presenteren Tribute2000 Live! Op het marktplein staat van vrijdag 29 december tot en met zondag 31 december een grote tent die toegang biedt aan 800 mensen. Alle shows in de Tribute 2000 tent zijn gratis toegankelijk, je moet wel even een ticket bestellen om zeker te zijn van een plek. Geniet op zaterdag 30 december van een waanzinnige Beatles Tribute in de tent bij MOUT!

De re-release van Sgt. Pepper en het 50-jarige jubileum van het gevierde album heeft al veel stof doen opwaaien. The Beatles-tributeband ‘One After 909’ brengt alle oude Beatles-klassiekers tot leven!

De Beatles-tributeband ‘One After 909’, genoemd naar de gelijkluidende song van The Beatles, geniet inmiddels grote bekendheid. De authenticiteit en de samenzang van ‘One After 909’ heeft de band afgelopen jaren diverse keren naar Liverpool en Hamburg gebracht, waar zij onder andere het album Sgt. Pepper live meermaals ten uitvoering bracht. De band speelt een groot gedeelte van het totale Beatles-repertoire en is als viermanformatie én als uitgebreid Sgt. Pepper-orkest met piano en blazerssectie te bewonderen.

Het zien en horen van de band doet je je terug wanen in de jaren 60: met je ogen dicht dwaal je af naar de tijden van Paul, John, George en Ringo!

LET OP!
Deze band staat 26 mei 2018 ook in de Vorstin voor een spectaculair optreden! 


Mout & de Vorstin presenteren Tribute2000 Live! >The Aretha Franklin Experience za 30 dec ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify