;
Tribute to the Nineties ft. Rudeboy & Green Lizard covers van Smashing Pumpkins, Alice in Chains, Nirvana en meer
zaterdag 21 dec ‘19
open: 21:00u | start: 21:30u
vvk € 19,50 | deur € 19,50
muziek | Kleine zaal

The nineties are back! Op 21 december welteverstaan. Rudeboy (Urban Dance Squad) en Green Lizard hebben de handen weer ineen geslagen voor Tribute to the Nineties. In 2017 stonden ze hier al met een uitverkochte ‘Tribute to Nirvana’.

Na drie succesvolle club en twee festival tours in Nederland wordt de Tribute to the Nineties ft. Rudeboy & Green Lizard verlengd met een nieuwe se set nummers van o.a. Urban Dance Squad, Nirvana, Smashing Pumpkins, Beastie Boys en Alice In Chains. De Urban Dance Squad nummers worden uitgevoerd door de Silver Surfering Rudeboy, juist de originele zanger van deze legendarische band. Verwacht een set met alleen maar krakers.

Green Lizard
Amsterdams gezelschap met als middelpunt de gebroeders Tjon Ajong. In 1996 weten ze met een mix van grunge, hardrock en metal De Grote Prijs Van Nederland in de wacht te slepen. Vier jaar later maakt de band de belofte waar met het album Identity (Sony Music). Daarna volgen nog twee platen en honderden optredens in Nederland, Europa en Amerika op o.a. Pinkpop, Lowlands, Paaspop, Pukkelpop, Roskilde, Vans Warped Tour en support tours met The Gathering en Skin (Skunk Anansie).

Silver Surfering Rudeboy
Zanger/rapper van de meeste legendarische Nederlandse band Urban Dance Squad.


Avrotros Muziekcafé za 21 dec ‘19
Soul Food vr 27 dec ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify