;
Mout & de Vorstin presenteren Tribute2000 Live! >Tribute to the Rolling Stones by Flight
vrijdag 29 dec ‘17
open: 16:00u | start: 16:30u
deur € 2,50
muziek | Tent bij Mout

LET OP!: De webtickets zijn uitverkocht maar aan de deur zijn nog volop tickets verkrijgbaar!! Kom gezellig langs:)

Tussen Kerst en Oud & Nieuw is het weer zover, dan zendt NPO Radio 2 de jaarlijkse Top 2000 uit. Dat kan in Hilversum Mediastad natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan en er vinden, onder de titel Live 2000, vele (muzikale) evenementen plaats. Foodhall MOUT en Podium de Vorstin hebben de handen ineengeslagen en presenteren Tribute2000 Live! Op het marktplein staat van vrijdag 29 december tot en met zondag 31 december een grote tent die toegang biedt aan 800 mensen. Alle shows in de Tribute 2000 tent zijn gratis toegankelijk, je moet wel even een ticket bestellen om zeker te zijn van een plek. Geniet op vrijdag 29 december van een waanzinnige Rolling Stones Tribute in de tent bij MOUT!

Vijf muzikanten in hart en nieren laten je alle hoeken van de tent zien met hun versie van het beste van de Rolling Stones. Af en toe net iets rauwer, ongepolijster dan het origineel. Altijd met hart en ziel. Steeds een andere playlist, steeds dezelfde liefde. Van ‘Carol’ tot ‘Sympathy for the devil’, van ‘Paint it black’ en ‘Ruby Tuesday’ tot ‘Miss you’.

Zanger Peter Vermeij werd bekend met zijn Mick Jagger vertolking bij Stars on 45. Hij heeft tientallen commercials voorzien van zijn Jagger sound.

Gitarist Hans Hollestelle is één van de eerste en beste sessiemuzikanten van Nederland en daarnaast een veelgevraagd arrangeur en producer. Hij speelde in Sandy Coast en Rainbow Train en stond met zijn band Torero’s in het voorprogramma van de Beatles.

Drummer Eric Pronk is onder andere bekend van Livin’ Blues, Billy the Kid en Anouk.

Bassist Willem Augustijn heeft bij Big John Russel en Anouk gespeeld.

Gitarist Marcel van Rheeden maakt de band compleet. Hij is bekend om zijn bijdrage aan verschillende tribute projecten, the Scarletts en Inside.


Mout & de Vorstin presenteren Tribute2000 Live! >Tribute to Dire Straits by Boom Like That vr 29 dec ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify