;
Twarres DIT CONCERT IS VERPLAATST! - nieuwe datum nog niet bekend!
zaterdag 21 apr ‘18
open: 20:30u | start: 21:00u
vvk € 15 | deur € 15
muziek

LET OP! Dit concert is wegens gezondheidsredenen vanuit de band uitgesteld tot nadere berichtgeving! Bezoekers met kaartjes zijn inmiddels gemaild.

Met de enige Friestalige nummer 1-hit Wêr Bisto’ wist Twarres zich gelijk in zowel de Nederlandse als Belgische hitlijsten op de kaart te zetten. Op 21 april staat het duo in podium de Vorstin!

Inmiddels is Twarres weer druk in de studio te vinden om te werken aan een nieuw album. Tink Oan My is hiervan eerste nieuwe release en tevens de titelsong van de bioscoopfilm Spaak. Met deze single hoopt het duo een nieuwe, frisse sound neer te zetten, waarin nog altijd de vertrouwde en bijzondere meerstemmigheid van Twarres te horen is.

Hun debuutalbum Stream overtrof alle verwachtingen en haalde eveneens een nummer 1-notering in de albumlijsten én werd in 2001 bekroond met de Top of the Pops award. Het tweede album, getiteld CD2 werd in 2002 onderscheiden met een Edison in de categorie Nieuwe Groep Nationaal.

Twarres’ vaste gezicht is zangeres en songwriter Mirjam Timmer. Aan haar zijde staat al enkele jaren de uit Friesland afkomstige Kristian Dijkstra. Hun songs zijn een combinatie van Fries- en Engelstalig. Ze brachten in 2016 onder andere de singles Fûgelfrij en She Wont Let Go in Nederland en België uit.

Daniel Cane
Liefdesliedjes met een rauw randje in de stijl van Damien Rice en Ed Sheeran die gaan over gebroken harten; het verliezen en het terug vinden van de liefde. Dat is Daniel Cane in een notendop. In vier jaar tijd wist Daniel menig hart te veroveren. 600+ optreden door heel Nederland en een klein stukje belgie, een waanzinnige debuut EP Ivory, en voorprogramma’s van oa Bløf, De Dijk, Fink, Danny Vera en meer. Je kon Daniel ook vinden op Lowlands, Pinkpop tijdens de Popronde of gewoon intiem in je huiskamer. Niks is deze knuffelbeer te gek.

Entertainment pur sang. Daniel zingt zijn zware verhalen vol emotie maar zorgt er ook voor dat iedereen die naar de show komt zich thuis meteen thuis voelt. De leukste muzikale rollercoaster die je mee hebt gemaakt.


Evasion - The RAW Evolution za 21 apr ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify