;
Twarres
zaterdag 21 apr ‘18
open: 20:30u | start: 21:00u
vvk € 15 | deur € 15
muziek |

Met de enige Friestalige nummer 1-hit Wêr Bisto’ wist Twarres zich gelijk in zowel de Nederlandse als Belgische hitlijsten op de kaart te zetten. Op 21 april staat het duo in podium de Vorstin!

Inmiddels is Twarres weer druk in de studio te vinden om te werken aan een nieuw album. Tink Oan My is hiervan eerste nieuwe release en tevens de titelsong van de bioscoopfilm Spaak. Met deze single hoopt het duo een nieuwe, frisse sound neer te zetten, waarin nog altijd de vertrouwde en bijzondere meerstemmigheid van Twarres te horen is.

Hun debuutalbum Stream overtrof alle verwachtingen en haalde eveneens een nummer 1-notering in de albumlijsten én werd in 2001 bekroond met de Top of the Pops award. Het tweede album, getiteld CD2 werd in 2002 onderscheiden met een Edison in de categorie Nieuwe Groep Nationaal.

Twarres’ vaste gezicht is zangeres en songwriter Mirjam Timmer. Aan haar zijde staat al enkele jaren de uit Friesland afkomstige Kristian Dijkstra. Hun songs zijn een combinatie van Fries- en Engelstalig. Ze brachten in 2016 onder andere de singles Fûgelfrij en She Wont Let Go in Nederland en België uit.


Avrotros Muziekcafé za 21 apr ‘18
Evasion - The RAW Evolution za 21 apr ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify