;
Up The Irons Grootste Iron Maiden tribute van Nederland!
zaterdag 22 mei ‘21
open: 21:00u | start: 21:30u
vvk € 16,50 | deur € 16,50
muziek | Kleine zaal

Update: Naar aanleiding van de maatregelen van de regering m.b.t. de verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) is dit concert verplaatst naar 22 mei 2021. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, hiervoor hoef je geen actie te ondernemen. Tijden blijven ongewijzigd. Mocht je verhinderd zijn op de nieuwe datum dan kunnen wij het volledige ticketbedrag restitueren. Tickethouders hebben een mail ontvangen met meer informatie.

Up The Irons is de grootste Iron Maiden Tribute van Nederland. De nummers, tot op de noot nauwkeurig uitgevoerd, in combinatie met het enthousiasme van vijf die-hard Iron Maiden fans, staat garant voor een spectaculaire avond voor jong en oud. Alle hits, aangevuld met minder bekende Iron Maiden krakers komen voorbij.

Up The Irons komt uit Tilburg en bestaat al sinds 1999. De band heeft veel (inter)nationale ervaring, waarbij podia als Graspop (25.000 bezoekers), 013, Spa Tributefest (België) en podia in Düsseldorf en Dortmund al voorbij zijn
gekomen. Ook heeft Up The Irons getourd in Engeland, Duitsland, Frankrijk, Belgie en Italië.

Ook met Iron Maiden zelf heeft Up The Irons contact. Zo is er getourd met oud-zanger Paul Di’Anno, heeft Dennis Stratton (gitarist van het 1e album) shows meegespeeld, en is Steve Harris in Eindhoven zelfs de show komen bekijken en heeft backstage zijn complimenten uitgesproken. Met enige regelmaat is Up The Irons gast en deelnemer tijdens de voetbalwedstrijden die Iron Maiden in verschillende landen organiseert. Kortom, de verbinding met Iron Maiden is enorm sterk, wat je terugziet op het podium!

Support: Black Bone Nation

Black bone nation is een Zuid-Afrikaanse ‘Classic” hardrock-groep die in juni 2015 werd gevormd in de kustplaats Kaapstad – Zuid-Afrika door zanger en frontman Zakk Styles.

De invloeden van rocklegendes uit de 70’s, 80’s en 90’s (Led Zeppelin, AC / DC en Guns n Roses, Rival Sons en meer) waren goed te horen op hun eerste titelloze EP-album (Black Bone Nation), uitgebracht op 17 maart 2018 en inmiddels zal hun 2e studio-album klaar zijn.


Wende vr 21 mei ‘21
Jimmy Rosenberg | De Vorstin Lentesessies vr 28 mei ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify