;
Upgreatz – Your Favorite Vinyl Regrooved
vrijdag 06 apr ‘18
open: 22:00u | start: 22:00u
vvk € 12,50 | deur € 15
muziek

Upgreatz komt wederom naar de Vorstin! De beste muziek uit de jaren ‘70 en ‘80 die klinkt alsof het gisteren is gemaakt. UpgreatZ is een vernieuwend muziek-en beeldconcept dat gebaseerd is op de beste songs uit de jaren ’70 en ’80. Een groot aantal belangrijke, bekende soul-, disco-, en jazz-classics zijn perfect opgepoetst, geremastered, opnieuw geproduceerd en zorgvuldig opgebouwd om aan de standaard van de hedendaagse kwaliteit en trends te voldoen. Hierdoor ontstonden, nieuwe, nóg betere versies. DJ’s Florent Luyckx en André van der Heijden en VJ Remco Koenderman brengen dit concept naar de dansvloer.

Florent Luyckx: “Originele, oude analoge multitrack opnames van classic hits uit de jaren ’70 en ’80 zijn door de beste producers ter wereld met liefde en toewijding spoor voor spoor opgepoetst om daarna als een soort lego weer in elkaar gezet te worden volgens de spelregels van de dansvloer van vandaag. Het geeft de muziek een bepaalde dynamiek, een bepaalde ‘nieuwe’ energie. De combinatie van de productietechnieken van nu met de opnames van toen geeft dit waanzinnige effect.
Voor de video’s hebben we hetzelfde concept kunnen toepassen, want VJ Remco Koenderman voorziet alle muziek van eigen geproduceerde, unieke, bijzondere videocontent, die op schermen wordt getoond tijdens de show.”

De beste 70’s en 80’s nummers van artiesten zoals Aretha Franklin, Marvin Gaye, The Commodores en Michael Jackson die klinken alsof de artiesten live voor je op het podium staan. De setlist van UpgreatZ is uniek in Nederland en bevat een grote gevarieerde selectie van de allerbeste pop- en dancenummers die we al zo lang kennen, maar als je ze bij UpgreatZ hoort….ga je opnieuw in verwondering luisteren….


Avrotros Muziekcafé za 7 apr ‘18
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify