;
Vandenbergs Moonkings 5th anniversary tour
donderdag 21 nov ‘19
open: 20:00u | start: 21:00u
vvk € 25,50 | deur € 28,50
muziek | Grote zaal

Vijf jaar Vandenberg’s Moonkings. Dat moet gevierd worden en Adje, Jan, Mart en Sem doen dat met een clubtour, die tevens voorlopig de laatste zal zijn in Nederland. Op 21 november staan ze in de Vorstin!

tijdschema:
20:00u: Doors open
20:30u: Grenadeers
21:30u: Vandeberg Moonkings

Vanaf de release van het debuutalbum in 2014 was het duidelijk dat het de voormalige gitarist van onder meer Vandenberg en Whitesnake menens was en dat de internationale (hard)rockscene een top-act rijker was. Die eerste vijf jaar voelen dan ook als een triomftocht. Festivals in binnen- en buitenland plat gespeeld, uitverkochte clubtours en lovende recensies voor beide studio-albums en niet te vergeten de akoestische EP Rugged & Unplugged uit 2018. Absoluut hoogtepunt was een Europese tournee als special guests van Scorpions en vergeet vooral ook niet de aangrijpende documentaire ‘Adje’, in 2018 uitgezonden in ‘Het Uur van de Wolf’.

Reden genoeg voor een feestje en dat gaat deze clubtour ook zijn. Ondertussen broedt mastermind Adrian Vandenberg alweer op spectaculaire nieuwe plannen maar voordat er nieuwe, andere wegen worden ingeslagen kunnen de fans nog één keer genieten van Neerlands allerbeste hardrockband van de afgelopen vijf jaar: Vandenberg’s Moonkings

Support: Grenadeers
Grenadeers is een alternatieve rockband uit Amsterdam/Utrecht. In hun eigen woorden omschrijven ze zichzelf als ”De liefdesbaby van Robert Fripp en Josh Homme, spelend in een lege prullenbak ergens in een verlaten steeg in Old Town Sin City.” De band, onder leiding van drummer en songwriter Guy Pek, speelt hoekige riffs die in scherp contrast staan met de slepende vocalen van frontman Siep van Rijswijk. Hun debuut EP werd gemixt door niemand minder dan Alain Johannes (Queens Of The Stone Age/ Them Crooked Vultures).

2018 bracht nieuwe avonturen voor Grenadeers. Vanaf mei dat jaar was er elke maand een release. De eerste song in deze reeks; ‘Out With It and Without It’, werd gedraaid op 3FM en kreeg aandacht van blogs als Never Mind the Hype. Hun single ‘Gird’ werd opgenomen in populaire Spotify playlists als ‘All New Rock’ en ‘Rock United’. Deze zomer komt de nieuwe plaat uit, dus houdt ze in de gaten!


The Magic Of Santana vr 22 nov ‘19
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify