;
Waylon | De Vorstin & Live2000 Present Uniek gratis livestreamconcert
woensdag 30 dec ‘20
open: 20:30u | start: 20:30u
muziek

Waylon gaat een uniek en eenmalig livestream-optreden geven vanuit De Vorstin. Dit optreden is voor iedereen gratis te volgen via YouTube, Facebook Live en Instagram Live.

Door artiesten een podium te bieden en shows door te laten gaan, houden wij het livemuziekhart kloppend in Hilversum en ’t Gooi. Vind je dat ook belangrijk? Dan kun je ons steunen zodat we toffe dingen kunnen blijven organiseren. Wij zijn dankbaar voor iedere euro die je kunt missen!

Speciaal

“Als Hilversummer optreden in De Vorstin blijft speciaal”, zegt Waylon. “Ik kijk er nu al naar uit om na de coronaperiode weer vol gas te kunnen geven in een volle zaal. Dit optreden is een saluut van mij aan alle dorpsgenoten. We komen hier sterker uit en op deze manier hoop ik dat ik een beetje bij kan dragen aan een mooi uiteinde”.

Iets terug doen

Nu fysieke aanwezigheid van publiek bij concerten vanwege de nieuwe coronamaatregelen niet mogelijk is, willen De Vorstin en Waylon graag een gebaar maken naar Hilversum. “Met dit optreden sluiten we een apart jaar af met een heel speciaal optreden”, aldus Vorstin-directeur Wilco Witte. “Zeker nu iedereen thuiszit en er op het gebied van uitgaan erg weinig mogelijk is, willen we hiermee iedereen met een muzikaal cadeau een hart onder de riem steken. We hebben sinds de start van de pandemie zoveel positiviteit en steun ontvangen van de Hilversummers. We zijn blij dat we op deze manier iets terug kunnen doen. Dit wordt voor iedereen.”

Live2000

Afgelopen jaren organiseerde De Vorstin eind december Live2000. Tussen kerst en nieuwjaar traden iedere avond verschillende artiesten op in een feesttent op het Hilversumse marktterrein. Deze optredens waren voor iedereen gratis toegankelijk. Daarom dat dit nu ook het geval is voor de stream van Waylon.

Vanuit de overheid worden poppodia aangemoedigd om tijdens deze lockdownperiode binnen de mogelijkheden livemuziek aan te bieden.

Dit optreden is 30 december voor iedereen gratis te volgen via YouTube, Facebook Live en Instagram Live. De stream blijft hierna beschikbaar op YouTube om later terug te kijken.


WORDT VERPLAATST! - Brainpower | De Vorstin Wintersessies vr 26 feb ‘21
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin

Volg ons op spotify