;
Waylon This Is Our Night!
zaterdag 08 apr ‘17
open: 20:00u | start: 21:15u
vvk € 27,50 | deur € 27,50
muziek | Podium de Vorstin

Het concert van Waylon is uitverkocht, ook de membercard tickets zijn uitverkocht!

Met twee uitverkochte Ahoy’s en de release van zijn 4e studio album getiteld “Seeds” net achter de rug, kondigt de populaire zanger zijn nieuwe tour voor 2017 aan: ‘This is our Night – Waylon on Tour’.

Afgelopen jaar kon niet stuk voor Waylon. Als vers jurylid in The Voice of Holland, muziekdeskundige bij RTL Late Night, twee uitverkochte Rotterdam Ahoy shows en wederom een nummer 1 notering met zijn nieuwe album: ‘Seeds’ is de zanger wellicht de hotste artiest van het moment.

Omdat muziek zijn levensadem is wil hij naast zijn drukke televisiewerk het komende jaar, vooral weer veel optreden. Wat maakt de komende tour “This is our Night “ anders dan de vorige:

“Iedere keer als ik in Nashville ben, geniet ik van het feit dat er muziek is op iedere hoek van de straat tot aan elke venue op Broadway, inclusief The Grand Ole Opry. Dan denk ik; waarom kan dat nou niet in Nederland? Ik heb gekozen voor zalen van 250 tot 1800 man. Juist in de zalen waar iedereen van denkt, daar komt Waylon nooit, wil ik juist staan. Het is een grote tour, maar als het podium de enige plek is waar je intens gelukkig bent, blijft ieder optreden een groot kado waarmee je iedere muziekliefhebber wilt bereiken.”

Samen met zijn fantastische band zal Waylon repertoire spelen van zijn laatste vier studio albums, wat garant staat voor intimiteit, liefde voor de muziek en veel dansen.Jamsessie zo 9 apr ‘17
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Binnenkort in De Vorstin:

Volg ons op spotify