Wild Romance Een absolute live-sensatie!
vrijdag 02 sep ‘22
open: 20:30u | start: 21:15u
muziek | Kleine zaal

Herman Brood zou dit jaar 75 zijn geworden. Ook is het inmiddels alweer twintig jaar geleden dat Herman op geheel eigen wijze het aardse bestaan vaarwel zei.

Maar zijn makkers van Wild Romance dragen nog steeds de fakkel die eind jaren 70 in brand werd gezet door klassieke allbums Cha Cha en Shpritz en hun grote hits Saturday Night, Dope Sucks, Rock & Roll Junkie en Never Be Clever.

Wild Romance is met recht de band die rockgeschiedenis schreef en nog steeds schrijft. na al die jaren zijn ze nog steeds de enige echte Nederlandse Rock & Roll-band die de harten van menig muziekliefhebber sneller laat kloppen.

Hun liveshows worden door zowel hun fans als echte muziekkenners met open armen ontvangen. De band van Herman Brood is altijd hot, hun agenda stroomt vol met shows in binnen en buitenland. Natuurlijk heeft de band de afgelopen anderhalf jaar niet stilgezeten, ze zijn zelfs de studio ingedoken! Een nieuw album is aanstaande.

Om iedereen alvast op te warmen zijn ze weer ready 2 rock. Ze komen graag live on stage met hun nieuwe songs en uiteraard met alle legendarische Herman Brood-hits van Wild Romance.


Dragonfruit | OPEN035 za 27 aug ‘22
Spectrum (18+) za 3 sep ‘22
Word lid van onze nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de nieuwste shows.

Verstuur

Volg ons op spotify